Palo DAYI 👑
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,860
Öncelikle konuya gelen herkese selamlarımı iletiyor ve şimdiden teşekkür ediyorum .
İki Hafta önce trafik kazası geçirdim ve araç şuan tamirde bu aracı evin ikinci aracı olarak getir götür işleri üzerine ve kısa mesadefe kullanacağız ( Ford Courier )
24 Yaşında bir genç olarak artık kendime daha binek bir otomobil almak istiyorum
Önceliklerim şunlar
1. Otomatik vites ( Manuel kullanabiliyorum fakat okadar para verdikten sonra ve sehir içi dur kalkta uğraşmak istemiyorum )
2. Dış görünüşü güzel olmalı ve iç dizaynı eski durmamalı . 2018 a3 ler gibi olmamalı mesala
3. Çok büyük kronik problemleri olan motor veya turbosuz motor önermeyin lütfen
4. HB model ilk önceliğim daha sonra sedan
5. Performans olarak yokuşta vs üzmeyecek olsun düzde rahat sollama yapayım bana yeter
6. Mümkünse dizel olmasın yakıt fiyatlarından dolayı benzinli almak istiyorum
İki Hafta önce trafik kazası geçirdim ve araç şuan tamirde bu aracı evin ikinci aracı olarak getir götür işleri üzerine ve kısa mesadefe kullanacağız ( Ford Courier )
24 Yaşında bir genç olarak artık kendime daha binek bir otomobil almak istiyorum
Önceliklerim şunlar
1. Otomatik vites ( Manuel kullanabiliyorum fakat okadar para verdikten sonra ve sehir içi dur kalkta uğraşmak istemiyorum )
2. Dış görünüşü güzel olmalı ve iç dizaynı eski durmamalı . 2018 a3 ler gibi olmamalı mesala
3. Çok büyük kronik problemleri olan motor veya turbosuz motor önermeyin lütfen
4. HB model ilk önceliğim daha sonra sedan
5. Performans olarak yokuşta vs üzmeyecek olsun düzde rahat sollama yapayım bana yeter
6. Mümkünse dizel olmasın yakıt fiyatlarından dolayı benzinli almak istiyorum