131 Fonun Tasfiye Planı Belirlendi !

İkisine de iptal verdim. 2m para var. Yağızın attığı şeye dehşet bozuldum bu arada
Sen tasfiyedesin yani 😔
Yağızin dedikleri hakkında bende öyle çok okudum.
Yüzde 50 rahat gelir gerisi ortada açıkçası kimse bilmiyor.
Tera vermek zorunda ama biri şey demiş.
Gerekirse thf ve tly'den alıp verirler tp2'yi.
Çünkü tp2 alacakli konumda imiş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim en kötü beklentim yüzde 25 zarar yazsa da üzülmemek lazım hisse yoğun fona atsan 2m 200k olarak eline kalacaktı belki
Benim fonda param yok ama tp2 de o kadar karamsar düşünmüyorum sadece çok çok iyi konuşup da boş yere umut vermek istemiyorum bu tasfiyeye kalanlar için benim aklımdaki en kötü senaryo yoksa
Bahsedilen olay buymus;

Sen tasfiyedesin yani 😔
Yağızin dedikleri hakkında bende öyle çok okudum.
Yüzde 50 rahat gelir gerisi ortada açıkçası kimse bilmiyor.
Tera vermek zorunda ama biri şey demiş.
Gerekirse thf ve tly'den alıp verirler tp2'yi.
Çünkü tp2 alacakli konumda imiş.

Bahsedilen olay buymus;

Kafama falan sıkarım giderse para

Yukarıda attım yüzde 25 destek reposu var
İlk günden yüzde 30 satan olduğunu düşünmüyorum daha da azdır millet işte vb oluyor üstüne Tera daha önceden -8 açıp akşamına düzelten bir kurum bunu bekleyip satmayan da vardır
Valla ben Twitter'da 5 bin yorum okumusumdur. Dedim 5/1 Twitter kullansa bu rakam 25k yapar. Hadi dedim 30 yapalimm. 167 bin yatırımcı varmış bu da yüzde 20 yapar.
Şöyle bir anket var;

Ben 4 milyon parası thf de olan ve satamamiş 2 günde -20 600k yemiş kişiler gördüm.
Onların parası bana göre yüzde 10 bile kalmayacak...

Ama her şeye rağmen çok ppf'ler sorunsuz yatar bunları dinlemeyin mesajı da gördüm.
Bana göre tera hepsini mecbur verip sorunsuz verilecek.
Çünkü başında devlet var.

@Yağız. hocam pnu hakkında ne düşünüyorsunuz? tasfiyede kaldım ben de maalesef. Akıllılık edip satış emri veremedim önceden.

@Yağız. hocam pnu hakkında ne düşünüyorsunuz? tasfiyede kaldım ben de maalesef. Akıllılık edip satış emri veremedim önceden.
Net su kadar zarar verir vermez demek olmaz bu bonoları kime verdiği önemli
Normalde geçen ay repo oranı çok yüksek idi özellikle paseu ve destege vermişlerdi ancak bu ay bunları bonoya cevirmisler burada güncel icerik varsa da ben bulamadım bu bonoyu kimden aldıkları sorusu önemli
Cok bir şey demek istemiyorum sonuçta kime verildi bilemeyiz

Ekler

• 1000009401.webp
    1000009401.webp
    28.4 KB · Hit: 5
Son düzenleme:
herkesin ne kadarı kaldı değerli dostlar

Borsada endeks düşünce o eksiyi yiyen de var ki bence o en kötü senaryo olur yani onda birini almak da vardı sen yine çok kötü durumda değilsin hatta iyi senaryoda kesin konuşmayayım ama paranı eksiksiz alma ihtimalin de var sıkma canını hisse yoğun alanlar şuan daha muallakta hisseler taban bozacak da nakite dönüşecek de para bağlı kalacak da umarım devlet bir yolunu bulur da mağduriyet özellikle bu riskli fonlarda minimuma iner

Son düzenleme:
Esnaf, şirket falan da var gördüğüm kadarıyla (3 hane bağlayan falan)
Bir de arkadaş var mesela babası vb tüm ailesine tp2 aldırmış yatarken yaşadığı stresi düşünün mesela yazık
Kim o ya ben mi :(

Net su kadar zarar verir vermez demek olmaz bu bonoları kime verdiği önemli
Normalde geçen ay repo oranı çok yüksek idi özellikle paseu ve destege vermişlerdi ancak bu ay bunları borca cevirmisler burada güncel icerik varsa da ben bulamadım bu borcu kime verdikleri ve ödeyecekler mi sorusu önemli
Cok bir şey demek istemiyorum kime verildi bilemeyiz
twitterda paylaşılan tablolarda (ne kadar doğru olduğu tartışılır) pry ve tp2 için zarar pnudan çok daha fazla gözüküyor tasfiye sürecindekiler için. benim korkum önceden satanlar ve bu satış emri verenlerden sonra para kalmazsa biz ne yapacaz? çünkü onlar yüksek ihtimalle tam bir şekilde alacaklar ama geriye fonun içeriği boşsa hiçbir şey kalmayacak. faizden birkaç yüz tl fazla alırız parayı 32 gün kitlemeyiz diye çektiğimiz derde bak ya. gireli 1 ay bile olmadı ben girdikten sonra 2 yıldır tıkır tıkır işleyen sistem battı :D

twitterda paylaşılan tablolarda (ne kadar doğru olduğu tartışılır) pry ve tp2 için zarar pnudan çok daha fazla gözüküyor tasfiye sürecindekiler için. benim korkum önceden satanlar ve bu satış emri verenlerden sonra para kalmazsa biz ne yapacaz? çünkü onlar yüksek ihtimalle tam bir şekilde alacaklar ama geriye fonun içeriği boşsa hiçbir şey kalmayacak. faizden birkaç yüz tl fazla alırız parayı 32 gün kitlemeyiz diye çektiğimiz derde bak ya. gireli 1 ay bile olmadı ben girdikten sonra 2 yıldır tıkır tıkır işleyen sistem battı :D
Keşke satsaydın fırsat da vermişti de artık yapacak bir şey yok... Tasfiyeye kalmasan çok iyi derdim ama tasfiyeye kalan benim için tp2 ye göre biraz daha belirsiz durumda olabilir

Belki de nakit oranı arttığından böyle gözüküyor veyahut repodan gelen parayi sağlam kazığa bağladılar ne yazık ki kesin konuşmak yanlış olur bononun içeriğini kimse bilmiyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,528
Üyeler
203,496
Son üye
pikachu0231
Geri