Yardım Bu Klavyelerden Hangisini Tercih Etmeliyim

Hangisini seçmeli?

• Ajjaz AK680 Kablosuz

Oylar: 0 0.0%
  • Havit gamnote Kablolu

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    6

t1k3beratfatih

80+ Silver
Reaksiyon skoru
963
Son 5 gündür Kablosuz Klavye araştırmasındayım Begendim ürünlerin çogu tükenmiş ve 2 el piyasında bi türlü bulamadııgım klavyeler en sonunda 4 klavyeden birine karar verdim sizin de düşünce ve ve yorumlaranızı alarakdan da kanaat getirirerek aklımdakı klavyeyi netleştiricem

Hepsi Bu Linkte

(Aİ bile zar zor seçtirdim bu klavyelere bakarken :kekw: )

Son 5 gündür Kablosuz Klavye araştırmasındayım Begendim ürünlerin çogu tükenmiş ve 2 el piyasında bi türlü bulamadııgım klavyeler en sonunda 4 klavyeden birine karar verdim sizin de düşünce ve ve yorumlaranızı alarakdan da kanaat getirirerek aklımdakı klavyeyi netleştiricem

Hepsi Bu Linkte

(Aİ bile zar zor seçtirdim bu klavyelere bakarken :kekw: )
Konuyu yanlış yere açmışsın modlar görür de düzeltir umarım :D

Vallahi bende 1-2 ay boyunca araştırdım en son kafama aula f108 pro yattı aldım gram da pişman değilim sonuna kadar da öneririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

Vallahi bende 1-2 ay boyunca araştırdım en son kafama aula f108 pro yattı aldım gram da pişman değilim sonuna kadar da öneririm.
@Mehmet Yılmaz abi konuyu yanlış yere mi açtım ? düzeltme şansım var mı yoksa yeniden konu açmak zorunda mı kalıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

led ekranı falan da var güzelmiş aslında ama benim aradıgım özelik rapıd olmadı klavye beyaz olması ve kablosuz olması bu 3 bana amena kafi yetiyor o yüzden çok fazla bakıyorum klavye incelemerine ben kafamda hator kesinleştirdim o olmazsa magee düşünuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

UP UP

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,952
Üyeler
204,567
Son üye
Mustafa12353
Geri