Thf/Tly/Tp2 Fonları İçerde Kalanlar. (Tera Portföy)

Yukosss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
632
Arkadaşlar var mı benim gibi fon alıpta içerde kalan 16 eylülde 15:52 çekim vermiştim iptal yedi para gözümün önünde eriyor az çok biriktirmiştik THF aldım patladı şaka gibi. Tüm birikimim gitti.

Kaç liran gitti

130 küsür hocam yurtdışı için birikim yapıyorduk tp2 de ne güzel, sonra kapıldık şu lanet thf fonuna 15 inde girdim 16sı patladı :) Dün -7 yedi bu gün -14
fonda ki hisselerin satılması gerek, ondan sonra paylar paylaştırıldığında ne kadarını kurtarırsınız o zaman belli olur. Geçmiş olsun.

fonda ki hisselerin satılması gerek, ondan sonra paylar paylaştırıldığında ne kadarını kurtarırsınız o zaman belli olur. Geçmiş olsun.
Anaparadan bir şey kalcağını sanmıyorum pazartesi için açıklanan rakam da -17 ..... :censored: Yani anlamadığım para ericek zaten dağıtılana kadar? Ne vericekler bize yani pazartesiden itibaren 3-4 gün içinde para sıfırlanır .

Anaparadan bir şey kalcağını sanmıyorum pazartesi için açıklanan rakam da -17 ..... :censored: Yani anlamadığım para ericek zaten dağıtılana kadar? Ne vericekler bize yani pazartesiden itibaren 3-4 gün içinde para sıfırlanır .
hocam plan açıklanmış olsa da süreç belirsiz maalesef ucu açık, çünkü fon hisseleri dehşet derecede şişmiş durumda. Hacimsiz taban taban eriyorlar, bir yerden satacaklar ama nerden satacaklar onu zaman gösterecek. Hisseler totalde ne kadar nakde çevrilirse payları oranında dağıtılacak yatırımcılara, ekrana bakıp canınızı daha fazla sıkmayın, zaman gösterecek ne kadar paranızı kurtaracağınızı. Eksi yedik paramız bitti gözüyle bakmayın, süreç sonunda fondan elde edilen toplam nakit önemli. Süreci maksimum 3 ayda tamamlamayı hedefliyoruz dediler, resmi açıklamaları takip edin.

Arkadaşlar var mı benim gibi fon alıpta içerde kalan 16 eylülde 15:52 çekim vermiştim iptal yedi para gözümün önünde eriyor az çok biriktirmiştik THF aldım patladı şaka gibi. Tüm birikimim gitti.
hocam babamda 6 milyon cıvarında kaybetti thfden adam su bile icmiyor kac gundur sizin 130k iyi yine tabii ki size göre fazla olabilir ama cidden daha kötüleri var ne olacak bilmiyoruz

hocam babamda 6 milyon cıvarında kaybetti thfden adam su bile icmiyor kac gundur sizin 130k iyi yine tabii ki size göre fazla olabilir ama cidden daha kötüleri var ne olacak bilmiyoruz
Hocam herkesin kaybı kendi birikimine eş değer yani tabi babanız da çok büyük miktar kaybetmiş geçmiş olsun, ne olcağını bilmiyoruz valla.

geçmiş olsun tera mağdurları

Bunlardan birisi benim. TP2 de yuklu miktarda param var maalesef. Neyseki para piyasasi fonu oldugu icin zararsiz alabilecegiz ama hisse ve serbest fon sahipler bizim kadar sansli degil

Kalanı verecekler artık asıl TLY sorun ona göre şanslısın

Borsa ve kripto benim gözümde kumarla eşdeğer. Kazanırken şu kadar kazandım diye şikayet etmiyorsanız kaybedince şikayet etmeye hakkınız yok bana göre. Bir şey sürekli kazandırmaz yeri gelir zarar da ettirir. Tüm birikimini tek bir fonda toplaman / sırf kazanç elde etme hırsıyla üç beş eline ne geçerse borsaya atmanın sonucu budur. Borsa zengin işidir kaybetmeyi bilmeyen adamın işi olmamalı bence. Zengin gidip tüm servetini borsaya yatırmaz çünkü. (yatırım tavsiyesi değildir. şahsi görüşümdür. fon dağılımı yapabilenler ve sermayesi olanlar için güvenli bir yatırım aracı olabilir.)

Yine de geçmiş olsun ne diyeyim. En az zararla kurtarırsın inşallah.

Son düzenleme:
Geri