IOS İos 27'ye Geçilmeli mi?

LothbLoki

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
475
16 pro max telefonum var şuan 18.7.1 yazılımı var pilim %95, ios 27 ye geçmek mantıklı mı 16 pm kullanıp 27 ye geçenler var mı?

Evet kesinlikle geçmelisin. Ben ios 26'dan 27'ye geçtim GeekBench 6 testinde yaklaşık 150 puan arttı. Uygulama açılışları daha da hızlandı. Pil stabil. Ama IOS 18 sürümünde deneyim nasıldı hiç hatırlamıyorum. Güncel kalmak en iyisi olduğunu düşünüyorum. Belki Türkçe Siri AI gelince güncellenebilir.

Yapıştır direk ben geldiği gibi güncelledim. Kendimi biraz mustafa sözen gibi hissettim bunu yaparken ama olsun değdi

26 ile hiçbir fark hissetmedim ben 16 pro maxde. Ama artık günceleme zamanı gelmiş senin telefonda geçebilirsin ios 27ye. Sadece gectikten sonra bende ilk gün telefon biraz ısınmaya ve şarjı hızlı gitti sonraki gün daha stabil oldu ve şuan bir sorun yaşamadım daha.

26 ile hiçbir fark hissetmedim ben 16 pro maxde. Ama artık günceleme zamanı gelmiş senin telefonda geçebilirsin ios 27ye. Sadece gectikten sonra bende ilk gün telefon biraz ısınmaya ve şarjı hızlı gitti sonraki gün daha stabil oldu ve şuan bir sorun yaşamadım daha.
2026'da insanlar hala indexleme yaptığını öğrenemedi. Versiyon güncellemelerinden sonra indexleme yaptığı için ilk 1-2 saat veya gün arka planda ısınır. Tüm cihazlarda bu güncelleme rahatlattı.

Geç gayet iyi ve sorunsuz
Anladım peki geçenlerde yine 27.2 güncellemesi getirmişler telefonda baktım fakat göremedim o daha mı kararlı olur? Şuan bende sadece düz 27 güncellemesi gözüküyor.

16 pro max telefonum var şuan 18.7.1 yazılımı var pilim %95, ios 27 ye geçmek mantıklı mı 16 pm kullanıp 27 ye geçenler var mı?
Geçme boşver. Geçeceksen de biraz stabil sürümleri bekle. Ben 26 ya güncelleme hatasına düştüğüm için daha kötü olamaz herhalde dedim güncelledim, kötü değil ama 26 ya göre pek bir hızlanma da yok, pil daha hızlı gidiyor. Yapay zeka özellikleri iyi ama.

14 pm 18.7.8 sürümündeyim halen. uzunca bi süre 27 ve diğer sürümlere geçmeyi düşünmüyorum. tek sıkıntım pil %80, pil değişiminden sonra mecburi olarak sürüm güncelleniyor...

2026'da insanlar hala indexleme yaptığını öğrenemedi. Versiyon güncellemelerinden sonra indexleme yaptığı için ilk 1-2 saat veya gün arka planda ısınır. Tüm cihazlarda bu güncelleme rahatlattı.
Sen çok biliyorsun kral. Doğrudur. İlk iphone olunca ben bilemedim ne yapayım.

İphone 15 yayınlandığı gün geçtim hocam pil %50 daha hızlı gidiyor ve hala daha düzelmedi.

Geri