TaHao
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,317
https://4berry.com/x300s-2tb-m-2-nvme-ssd-2280-2000mb-s-yuksek-hizli-dahili-ssd-disk böyle bir siteleri var
Niye hocam elime ulastiginda soeun olursa aciklamada farkli yaziyoe diyip iade edemez miyim. Trendyol iadeye pek hakim degilim amazon olsa direkt alir cunkuMahmut Efendi kahvesi çıksa iade edemezsin thh bile yardımcı olmaz açıklamalar o kadar çorba![]()
bu bir ara temuda ki sahte denen ssdlerdendir büyük ihtimalleMerhabalar, ilgili ürün linki aşağıda. Ürün fotoğraflarda 512 GB, satış başlığında 1TB, kapasite seçim kısmında 2TB görünüyor.
Satıcıya hafızanın ne kadar olduğunu sorunca 2TB olduğu yanıtını aldım.
Sabah da forumda paylaşılmıştı, hepsiburada'da 1TB'lık olanı aynı fiyattaydı, almıştım. Şimdi burada 2 TB halini aynı fiyata buldum. Denemek isteyene 2TB bu fiyata bedava gelir.
![]()
Kodak X300s 1TB M.2 NVMe SSD 2280 – 2000MB/s Yüksek Hızlı Dahili SSD Disk - Fiyatı, Yorumları
X300s 1TB M.2 NVMe SSD 2280 – 2000MB/s Yüksek Hızlı Dahili SSD Disk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
Alıntıyı görüntüle
Hiç çıkartmaz gereksiz abartılıyo okuma yazma hızıMesela bu hız size ne sorunlar çıkarır ?
1 tb gelir.ben aldım 2tb gelirse bedava, 1tb gelirsede üzülmem. zaten trendyoldan aldığım için iade edersemde sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. anadisk değil de oyun filan yüklerim her türlü işimi görür
Satıcıya sorunca 2 tb diyor1 tb gelir.
Ürünleri karıştırmıştır, fason ürüne marka basılmış olsa da bu fiyata 2 tb göndermez, sitesindeki fiyatlara göre de tutmuyor zaten.Satıcıya sorunca 2 tb diyor