❌İndirim Bitti! Darmoshark M3 V2 Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse 1589 TL

Kullanıyorum güzel ve büyük mouse arayanlar için iyi seçenek. Sorusu olan varsa sorabilir.
Zowie ec1b kullaniyorum o da büyük yakın zamanda ömrü dolacak diye düşünüyorum. Ağır hissettiriyor mu biraz

Ne zamandır mouse alacaktım atk a9 plus düşünüyordum bunu aldım umarım pişman etmez .

Zowie ec1b kullaniyorum o da büyük yakın zamanda ömrü dolacak diye düşünüyorum. Ağır hissettiriyor mu biraz
Benim ilk mouse buna göre ağır olduğu için bu bana aşırı hafif gelmişti. Color master cm110 dan geçtim. 100 grama yakın bir mouse olduğu için bu herhalde 50 gram bana baya bir hafif gelmişti. Dediğin modelide hiç kullanmadım ama senin moude da 100 grama yakın gözüküyor. Yani m3 v2 sana aşırı hafif gelir.

Benim ilk mouse buna göre ağır olduğu için bu bana aşırı hafif gelmişti. Color master cm110 dan geçtim. 100 grama yakın bir mouse olduğu için bu herhalde 50 gram bana baya bir hafif gelmişti. Dediğin modelide hiç kullanmadım ama senin moude da 100 grama yakın gözüküyor. Yani m3 v2 sana aşırı hafif gelir.
Ağır mouse üretmiyorlar artık ya mouseu hissetmek istiyorum :D

Ağır mouse üretmiyorlar artık ya mouseu hissetmek istiyorum :D
60 gram mış m3 v2. 96 gram mousedan 60 grama geçince baya hafif hissedersin. Hassas terazin varsa dolaptan bir tane domates al 60 gramlık kes. M3 V2 yi eline aldığında öyle hissedeceksin. Sonra domatesi at ağzına gitisn. 🤣

Ben de demin mouse özelliklerine bakarken farkettim. 13cm bir mouse için fazla büyük değil mi? Sorun oluyor mu kullanırken yoksa alışmak mi gerekiyor?
Edit:yazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,582
Üyeler
203,517
Son üye
vedatx25
Geri