Razer Deathadder serisi ile aynı ölçüler genel olarak, onlar da gayet yaygın kullanımda. El küçük değilse ve mouse da ağır değilse çok da sorun olmuyor.Bende demin mouse özelliklerine bakarken farkettim. 13cm bir mouse için fazla büyük değil mi? Sorun oluyor mu kullanırken yoksa alışmak mi gerekiyor?
AyarlayabiliyorsunBunu 8K kullanmamız mı gerekiyor yoksa 1K 500hz vs ayarlayabiliyor muyuz
1k kullan yeterliBunu 8K kullanmamız mı gerekiyor yoksa 1K 500hz vs ayarlayabiliyor muyuz
Arada uçurum fark varHocam g 305 ten geçmeye değermi sizce
Her mouse da deathadder v2 shape ini arıyorum. Mchose v7 Türkiye'de satışı yok galiba. Perfect shape hala v2 kablolu kullanıyorum dav3 pro viperv3pro varken. Nedense bu shape in müptelası oldum.Razer Deathadder serisi ile aynı ölçüler genel olarak, onlar da gayet yaygın kullanımda. El küçük değilse ve mouse da ağır değilse çok da sorun olmuyor.
Olay sadece shape ise aj179 var aynı shape.Deathadder v2 shape inin telif hakkı mı var direk aynısını yapsalar bu da baya yakın ama.
Her mouse da deathadder v2 shape ini arıyorum. Mchose v7 Türkiye'de satışı yok galiba. Perfect shape hala v2 kablolu kullanıyorum dav3 pro viperv3pro varken. Nedense bu shape in müptelası oldum.