❌İndirim Bitti! Darmoshark M3 V2 Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse 1589 TL

Bende demin mouse özelliklerine bakarken farkettim. 13cm bir mouse için fazla büyük değil mi? Sorun oluyor mu kullanırken yoksa alışmak mi gerekiyor?
Razer Deathadder serisi ile aynı ölçüler genel olarak, onlar da gayet yaygın kullanımda. El küçük değilse ve mouse da ağır değilse çok da sorun olmuyor.

Bunu 8K kullanmamız mı gerekiyor yoksa 1K 500hz vs ayarlayabiliyor muyuz

Yeşili sepete ekledim, sepette fiyatı yükseldi yada ucuz satan satıcıda bitti. Başaramadık 🚬

kodun limiti doldu diyor ama kodu ekliyor ne saçma iş

Deathadder v2 shape inin telif hakkı mı var direk aynısını yapsalar bu da baya yakın ama.
Razer Deathadder serisi ile aynı ölçüler genel olarak, onlar da gayet yaygın kullanımda. El küçük değilse ve mouse da ağır değilse çok da sorun olmuyor.
Her mouse da deathadder v2 shape ini arıyorum. Mchose v7 Türkiye'de satışı yok galiba. Perfect shape hala v2 kablolu kullanıyorum dav3 pro viperv3pro varken. Nedense bu shape in müptelası oldum.

sorunlu bi mouse diye yazılar okudum malzeme kaliteside iyi değil diye bi kaç yorum gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama fiyat çok iyi tabi alana hayırlı olsun

Deathadder v2 shape inin telif hakkı mı var direk aynısını yapsalar bu da baya yakın ama.

Her mouse da deathadder v2 shape ini arıyorum. Mchose v7 Türkiye'de satışı yok galiba. Perfect shape hala v2 kablolu kullanıyorum dav3 pro viperv3pro varken. Nedense bu shape in müptelası oldum.
Olay sadece shape ise aj179 var aynı shape.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,577
Üyeler
203,516
Son üye
Cute_but_fat
Geri