Fazla ağır oyun oynanmayacaksa pad 7 alın geçin gidip 30k ya çıkmaya gerek yok piyasa çok uçtuBenim Film izleyebileceğim Kardeşimin De işlerini halledebileceği Bir Tablet Arıyorum
Bütçe: 28000
Önerilerinizi Bekliyorum
Android Apple Fark etmez
Kardeşiniz ne işle uğraşıyor acaba ona göre daha sağlıklı öneri yapabilirizBenim Film izleyebileceğim Kardeşimin De işlerini halledebileceği Bir Tablet Arıyorum
Önerilerinizi Bekliyorum
Android Apple Fark etmez
Oyun Deilde Kardeşim İşleriyle ilgilenecek Exxel Falan fistanFazla ağır oyun oynanmayacaksa pad 7 alın geçin gidip 30k ya çıkmaya gerek yok piyasa çok uçtu
Exxel Word PowerPoint Kullanacak aman aman bişey deilKardeşiniz ne işle uğraşıyor acaba ona göre daha sağlıklı öneri yapabiliriz
28 altına alabileceğin her panel hemen hemen bunun gibi hatta daha kötü olurOyun Deilde Kardeşim İşleriyle ilgilenecek Exxel Falan fistan
Benimde Aradığım 120 144hz Yenileme hızı ve güzel bir panel
Farkındayım Ama Yinede Belki Ekstra bi öneri Gelir diye konu açtım28 altına alabileceğin her panel hemen hemen bunun gibi hatta daha kötü olur
Excell vb işleri için
evde kullanılacaksa bir tane kılıf+ Bluetooth klavye
dışarıda kullanılacaksa da direk kılıflı klavye al
Klavyeli kılıfı 2500 TL kendi sitesinde
Samsung tablet alabilirsiniz Tab S serisinden bütçenize uygun olanı üzerine harici klavye mouse eklenirse iş için gayet kullanışlı. Huawei'lerden kaçın mümkünse. Bence 2. elden temiz cihaz bakınOyun Deilde Kardeşim İşleriyle ilgilenecek Exxel Falan fistan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Exxel Word PowerPoint Kullanacak aman aman bişey deil
Tekrar indirime girerse samsung tab s11 rakipsiz bu bütçeyeBenim Film izleyebileceğim Kardeşimin De işlerini halledebileceği Bir Tablet Arıyorum
Önerilerinizi Bekliyorum
Android Apple Fark etmez
En kotu S11 alınmalı onun harici tab s serisi ekranları fiyatına göre çok kötü TFT düşük çözünürlük PPI az Hz de az belki kalemle çok isim var deseydi önerebilirdimSamsung tablet alabilirsiniz Tab S serisinden bütçenize uygun olanı üzerine harici klavye mouse eklenirse iş için gayet kullanışlı. Huawei'lerden kaçın mümkünse. Bence 2. elden temiz cihaz bakın
Medion laptop alsanız direkt daha mantıklı değil mi? Hem film için ekran büyük hem yine rahat taşınır hem ofis yazılımları tablette iyi çalışmıyor.Farkındayım Ama Yinede Belki Ekstra bi öneri Gelir diye konu açtım
Düşüncem Ztn pad 7 deilde pad 8 di Klavyeyle beraber
Ama önerilerinizi dinleyeyim yinede
Annemde Kullanacak O yüzden Klavyeyle Uğraşmak İstemiyoruzMedion laptop alsanız direkt daha mantıklı değil mi? Hem film için ekran büyük hem yine rahat taşınır hem ofis yazılımları tablette iyi çalışmıyor.
Şuana kadar yazılanlardan spesifik olarak tablet almanızı gerektirecek bir şeye rastlamadım o yüzden yazayım dedim.
Ne zaman Nerde indirime girdi ?Tekrar indirime girerse samsung tab s11 rakipsiz bu bütçeye
Hocam S9+ var bende FE olanlar hariç ekranlarının amoled olması hoşuma gidiyor yandan vs çok deneyimlemedim ama düz kullanımda gayet güzeldi. Şahsen 30k civarı bi bütçeyi Xiaomiye vesaire emanet etmeyi tercih etmezdim biraz marka algısından olabilirEn kotu S11 alınmalı onun harici tab s serisi ekranları çok kötü yandan vb bakayım dediğinde direkt görüntü bozuluyor çözünürlük düşük PPI az Hz de az
Ayrıca Samsung'un klavyeler tablet fiyatında oluyor genelde
yeri hatırlamıyom ama eylül başında 28e düşmüştü. Ben de geçen sene kasımda 26350'ye 6 taksit öğrenci indirimiyle almıştımAnnemde Kullanacak O yüzden Klavyeyle Uğraşmak İstemiyoruz
Bana Kalsada laptop
Tüm ev kullancak rahat olsun desem yeridir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne zaman Nerde indirime girdi ?