Mag 321up Qd-OLED X24 32' 4k 240 Hz Tandem Qd OLED Trueblack 500 43.199 TL

madaforce

80+
Reaksiyon skoru
37

9 taksit seçeneği de var glossy son nesil tandem oled.

nakit alacaklar için

https://www.gaming.gen.tr/urun/8581...ms-4k-uhd-adaptive-sync-pivot-gaming-monitor/

42.799,00 ₺ ancak taksit yok değmez.

9 taksit seçeneği de var glossy son nesil tandem oled.

nakit alacaklar için

https://www.gaming.gen.tr/urun/8581...ms-4k-uhd-adaptive-sync-pivot-gaming-monitor/

42.799,00 ₺ ancak taksit yok değmez.
Benim monitörün dp1.4 ve sensörsüz hâli.

32" düşünüyor olsaydım, direkt alacağım monitördü ama 39" LG GX9 evo aldım.

32" düşünüyor olsaydım, direkt alacağım monitördü ama 39" LG GX9 evo aldım.
ben de 32x870b-b aldım binbir pişmanım. LG.com'dan asla alışveriş önermiyorum. Monitörde graybanding var ve QD-OLED'e göre renk volüm hdr performansını beğenmedigim icin iade etmek istedim binbir yolla uğratılar servise yönlendirdiler en sonunda biz monitörün özelliklerini sitede belirttik ona bakıp aldınız diyip iademi reddettiler. Tüketici hakem heyetlik olduk artık. Kendi servisi dahi "abi sen tüketici hakem heyetine vur bunlar iyice saçmaladı" dedi.

ben de 32x870b-b aldım binbir pişmanım. LG.com'dan asla alışveriş önermiyorum. Monitörde graybanding var ve QD-OLED'e göre renk volüm hdr performansını beğenmedigim icin iade etmek istedim binbir yolla uğratılar servise yönlendirdiler en sonunda biz monitörün özelliklerini sitede belirttik ona bakıp aldınız diyip iademi reddettiler. Tüketici hakem heyetlik olduk artık. Kendi servisi dahi "abi sen tüketici hakem heyetine vur bunlar iyice saçmaladı" dedi.
evet reddit'te baya okduum benim monitör için de graybanding sorununu ama bazılarında varmış bazılarında yokmuş umarım patlamayız. iş için bana geniş monitör lazım hocam, 2k falan da almak istemiyorum yıl olmuş 2026. Aslında muadili Alienware bekliyordum ama o da gelecek gibi değil, indirimdeyken kaçırmayım dedim. Hakkımızda hayırlısı olsun.

evet reddit'te baya okduum benim monitör için de graybanding sorununu ama bazılarında varmış bazılarında yokmuş umarım patlamayız. iş için bana geniş monitör lazım hocam, 2k falan da almak istemiyorum yıl olmuş 2026. Aslında muadili Alienware bekliyordum ama o da gelecek gibi değil, indirimdeyken kaçırmayım dedim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Hayırlı olsun hocam bana gelen panelin grileri baya başarısız ama redditte aynı modeli gray banding olmayanlar vardı. İade konusunda bir durumun olursa direkt satış sözleşmesindeki maddeleri sıralayıp istek aç. bir bahane göstermene gerek yok kanunen 14 gün icinde. LG.com tüketiciye tuzak kuruyor. sitedeki iade ekranı kod üretmiyor. aradığında senden monitörün fotoğrafını ve sebebini istiyorlar söyledigin şeylere göre de servise vs yönlendirip iyice süreci uzatıp yıkmaya calısıyorlar. korkunc bir firma.

Kanalında söylenilen sebeplerden yorumlarda aw3426dw yi tercih ettiğini yazdı lakin çözünürlük ppi netlik açısından geride tabii.

Dell Aw3926qw SDR modunda 165hz seçiliyken Native Gamut Standart ön hazır ayar profilinde, Shadow Detail kategorisinde First Visible RGB Gray Scale Shade ortalama performans gösteriyor bu kısımda.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam bana gelen panelin grileri baya başarısız ama redditte aynı modeli gray banding olmayanlar vardı. İade konusunda bir durumun olursa direkt satış sözleşmesindeki maddeleri sıralayıp istek aç. bir bahane göstermene gerek yok kanunen 14 gün icinde. LG.com tüketiciye tuzak kuruyor. sitedeki iade ekranı kod üretmiyor. aradığında senden monitörün fotoğrafını ve sebebini istiyorlar söyledigin şeylere göre de servise vs yönlendirip iyice süreci uzatıp yıkmaya calısıyorlar. korkunc bir firma.
dediğin gibi hocam oled monitör almak tamamen bir şans, yaklaşık 1 aydır araştırıyorum baya reddit konusu okudum, kimine sorunsuz panel kimine sorunlu panel gidiyor. şuan senin monitöre de baktım durum aynen böyle. Umarım patlamayız 60k bayıldık başlarım onların vırvırına :D Ayrıca bu LG'nin tutumu yurtdışında da baya kötüymüş sanırım ondan pek yanaşmak istemiyordum ama mecbur kaldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Söylenilen sebeplerden Aw3426dw yi tercih ettiğini yazdı kanalında, lakin çözünürlük ppi netlik açısından geride tabii.

Aw3926qw SDR modunda Shadow Detail kısmında First Visible Grey Scale Shade ortalama performans gösteriyor.

RGB Stripe ve Parlak diye bu monitörü düşünüyordum ama bunu Avrupa'dan satın alanlara bi anda Eylül'den Aralık'a falan almışlar teslimatı, Sinerji'ye de biri sormuş sitesinde 73k aşağı yukarı bu fiyata gelir demişler ondan LG'yi seçtim. Aralık'a kadar beklersek bu ülkede o monitör 80k olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Söylenilen sebeplerden aw3426dw yi tercih ettiğini yazdı kanalında, lakin çözünürlük ppi netlik açısından geride tabii.

Dell Aw3926qw SDR modunda, Shadow Detail kategorisinde First Visible Grey Scale Shade ortalama performans gösteriyor bu kısımda.

bu monitörde de yeşillenme sorunu var mesela, sarı ekranı açmışlar kenarlara doğru renk yeşilleniyor vs oled tamamen piyango ya :D

Son düzenleme:
Geri