Sigara Kullanıyor Musunuz

Meslek lisesi mezunuyum çoğu arkadaşım içmesine rağmen ağzıma bile sürmedim.

bizim lisede tuvalet boyuna 4 5 metreydi bazı günler tuvalette karsı duvarı göremezdik o derece içerlerdi öğretmenler odasının karşısındaki tuvalette bile durum böyleydi bide leş gibi tütün kokardı , hiç içmedim ama çok pasif içici olduk böyle şerefi olmayanlar yüzünden

Lise bitti eğitim hayatım boyunca rezil okullarda okudum babam dayım herkes içiyor ailede elime değdiği anlar bile azdır ağzıma hiç sürmedim

Kullanmıyorum kullanan kişiye de sevmiyorum

Allaha şükür hiç içmedim
7 yıl içtim 4 yıl bıraktım son 4 aydır stres kaynaklı içmeye başladım ama bağımlılığın eskisi kadar güçlü olmadığını fark ettim 1 kere bırakınca tekrar başlayınca o ilk bağımlılık oluşmuyor 3-4 gün çıldırmadan veya sinirlenmeden içmeden durabiliyorum canım istersede çıkarıp içiyorum ama benim için hiç bir anlamı yok tamamen zevk meselesi oldu. Tekrar bırakmayı düşünüyorum ama şu an içmekten keyif alıyorum canım ne zaman isterse o zaman içiyorum günde 2-3 bazen 1 tane.

İlk defa askerdeyken gizli içmeye kalkdım. Ciğere çekmedim yani.
Sigarayı ağzıma her götürdüğümde bana bi gülmek geldi. Amaaaan ben ne yapıyorum? diyerek fırlattım kenara. :kekw:

Ağzıma uzun şeyler almam ben loooo
Yokya yalan söylemiyim muz yiyorum o da uzun. :ROFLMAO:

İlk defa askerdeyken gizli içmeye kalkdım. Ciğere çekmedim yani.
Sigarayı ağzıma her götürdüğümde bana bi gülmek geldi. Amaaaan ben ne yapıyorum? diyerek fırlattım kenara. :kekw:

Ağzıma uzun şeyler almam ben loooo
Yokya yalan söylemiyim muz yiyorum o da uzun. :ROFLMAO:
Sanayici Eren abim senden iyi çıktı şaşırtıcı doğrusu

Sigara kötü onun yerine içilebilecek daha iyi şeyler var

Geri