İnceleme Turbox Mesh Mini ITX kasa incelemesi F/P

https://www.akakce.com/islemci-sogu...ss-assassin-90-se-siyah-fiyati,901881853.html önerebilirim güzel ürün ama normal kule tipide dediğin gibi takılabilir destekliyor ztn ve evet sac kalitesini ben aldığımda da şaşırdım bir lian li kadar kaliteli his veriyor önceki turbo x logosunu sökersen daha şık duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca power modüler olursa gereksiz kablolar çıkınca çok ferah bir kasa oluyor
Thermalright Assassin King 120 Se TL-C12C cpu soğutucum var normalde. 158mm yüksekliğe sahip. bu konunun başlarında birisi esneterek monte ettim demiş ama nasıl görünüyor acaba. ben de denesem mi acaba bilemedim.
Ayrıca modüler psu'nun çok fayda edeceğini sanmıyorum. tüm soketleri kullanıyorum zaten. bir tek 1 adet sata/molex kablosu boşta kalıyor :D

Son düzenleme:
Thermalright Assassin King 120 Se TL-C12C cpu soğutucum var normalde. 158mm yüksekliğe sahip. bu konunun başlarında birisi esneterek monte ettim demiş ama nasıl görünüyor acaba. ben de denesem mi acaba bilemedim.
Ayrıca modüler psu'nun çok fayda edeceğini sanmıyorum. tüm soketleri kullanıyorum zaten. bir tek 1 adet sata/molex kablosu boşta kalıyor :D
sana yaramaz gibi o zaman bende hdd falan yok sadece cpu ekran kartı anakart kalıyro takınca

sana yaramaz gibi o zaman bende hdd falan yok sadece cpu ekran kartı anakart kalıyro takınca
Düzeltiyorum* Kasayı alacak olanların da bilgisi olur.
Benim 12cm kule tipi soğutucumun yüksekliği 148mm imiş. Fotoğraf paylaşıyorum. Paneli biraz kastırarak sığdırdım ama kastırdığım hiç belli olmuyor bile bombesi görünmüyor hiç. Hatta isterseniz 155mm yüksekliğindeki kule tipi soğutucuları da sığdırabilirsiniz diye tahmin ediyorum çünkü daha da esneme payı var fakat bombesi biraz belli olur o zaman. Kasanın paneli bu tarz kastırmayla zarar görecek bir panel değil. Gerçekten de adamlar kasayı sağlam kaliteli yapmış.

Ekler

• cll1.webp
    cll1.webp
    275.1 KB · Hit: 30
  • cll2.webp
    cll2.webp
    46.2 KB · Hit: 29
  • cll3.webp
    cll3.webp
    220.6 KB · Hit: 31
Düzeltiyorum* Kasayı alacak olanların da bilgisi olur.
Benim 12cm kule tipi soğutucumun yüksekliği 148mm imiş. Fotoğraf paylaşıyorum. Paneli biraz kastırarak sığdırdım ama kastırdığım hiç belli olmuyor bile bombesi görünmüyor hiç. Hatta isterseniz 155mm yüksekliğindeki kule tipi soğutucuları da sığdırabilirsiniz diye tahmin ediyorum çünkü daha da esneme payı var fakat bombesi biraz belli olur o zaman. Kasanın paneli bu tarz kastırmayla zarar görecek bir panel değil. Gerçekten de adamlar kasayı sağlam kaliteli yapmış.
Eline sağlık bende bir kere dizdim sonra koydum kenara valla bitiremedim projeyi bir ara güzel bir setup kurcam içinedr hayırlısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,739
Üyeler
204,514
Son üye
Emre0757
Geri