fenerlimühendis
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,329
Apple iPhone 16e 128GB Beyaz - Fiyatı, Yorumları
iPhone 16e 128GB Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡
keşke farklı firma olsaydı trendyoldan ürün alınmaz satıcı trendyol oldugu halde adam mac cihazı almış mermer göndermişler![]()
Apple iPhone 16e 128GB Beyaz - Fiyatı, Yorumları
iPhone 16e 128GB Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡ty.gl
Mediamarkt da aynı fiyat.keşke farklı firma olsaydı trendyoldan ürün alınmaz satıcı trendyol oldugu halde adam mac cihazı almış mermer göndermişler
media markt olanı ben koymuştum zaten öncedenBu ürün tam sana göre!Üstelik CLUB’a özel %10 puan kazandırıyor! https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_apple-md1q4tua-iphone-16e-128gb-akilli-telefon-siyah-1244798.html?utm_source=new owned&utm_medium=ema-other email&utm_term=appshare&utm_campaign=appshare
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mediamarkt da aynı fiyat.
2000 Bonus nerede? Deniz ve garantide çıkmadımedimarktta 2000 tl bonus var 2 haftadır bu fiyatta zaten
bu hadise nasıl oldu acabakeşke farklı firma olsaydı trendyoldan ürün alınmaz satıcı trendyol oldugu halde adam mac cihazı almış mermer göndermişler
Hem 128gb hem 60hz128gb alınmaz valla uzun yıllar kullanacaklar minimum 256 almalı
Trendyol mu? Tam dediği gibi öderse benim 11 için Media Markt o fiyata geliyor ama fiyattan düşmedi hesaba yatacak diyor. Kararsız kaldım.Benim tamirsiz 11 i iyi paraya sayıyor üzerine 30.500 koy al diyornasıl ?
Benzer olay hbde olmuştu. Rtx 2070 alan birinin kutudan odun çıkmıştı. Üçkağıt değil de iadelerin dikkatli incelenmemesi sonucunda yaşanıyor bu durumlar. Geçenlerde Amazon’dan işlemci soğutucu aldım. İade ürün geldi. İçinden macunu çalıp iade etmiş ********.keşke farklı firma olsaydı trendyoldan ürün alınmaz satıcı trendyol oldugu halde adam mac cihazı almış mermer göndermişler