Arkadaşlar iyi günler kırık ps4 üme 1tb toshiba içi oyun dolu harddiski 1700tl ye alıcam anca ps4 e bağlı olduğu için 468gün kullanılmış ve 21bin kere açılıp kapatılmış adam bana bunların normal olduğunu söyledi sağlığıda 100 sizce alınır mı?
468 gün normal de 21 bin açılma normal gelmedi ne yapmış o diskle o kadar?Arkadaşlar iyi günler kırık ps4 üme 1tb toshiba içi oyun dolu harddiski 1700tl ye alıcam anca ps4 e bağlı olduğu için 468gün kullanılmış ve 21bin kere açılıp kapatılmış adam bana bunların normal olduğunu söyledi sağlığıda 100 sizce alınır mı?
Alabilirsiniz hocam ama ne zaman bozulucağı belirsiz bunların bunu bilerekten alınArkadaşlar iyi günler kırık ps4 üme 1tb toshiba içi oyun dolu harddiski 1700tl ye alıcam anca ps4 e bağlı olduğu için 468gün kullanılmış ve 21bin kere açılıp kapatılmış adam bana bunların normal olduğunu söyledi sağlığıda 100 sizce alınır mı?
İstetsen görsel ekleyebilirim testleri attı468 gün normal de 21 bin açılma normal gelmedi ne yapmış o diskle o kadar?
HDD biraz şans işi bir parça, yeni durumda olanı da darbeyle anında bozulabilir eskisi yıprandığı için zamanla bad sector oluşturur ama o zaman 3-5 yıl mı 10-15 yıl mı belli değil. Sağlığı 100 ise henüz bir bad sector yok demektir ama ne zaman oluşmaya başlar ve ne zaman diski kullanılmaz hale getirecek kadar sektör bozulur bilemeyeceğim.
Görseller bunlarArkadaşlar iyi günler kırık ps4 üme 1tb toshiba içi oyun dolu harddiski 1700tl ye alıcam anca ps4 e bağlı olduğu için 468gün kullanılmış ve 21bin kere açılıp kapatılmış adam bana bunların normal olduğunu söyledi sağlığıda 100 sizce alınır mı?
hocam harddısklerı yere felan dusurmedıgınız surece ssdler gıbı mıymıy yapmaz. alabılırsınız benım harddıskımde 600 gunluk yuzde yuz saglıklı sert atıp tutmayın yeter.Arkadaşlar iyi günler kırık ps4 üme 1tb toshiba içi oyun dolu harddiski 1700tl ye alıcam anca ps4 e bağlı olduğu için 468gün kullanılmış ve 21bin kere açılıp kapatılmış adam bana bunların normal olduğunu söyledi sağlığıda 100 sizce alınır mı?