Yardım Hangi Monitör Kolunu Satın Almalıyım?

darktower

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
1,373
Bu ürünlerin farkı nedir? Birini almayı düşünüyorum ve masamda köşeler yok, masanın sol kısmındaki deliğe takacağım. Atıyorum ergonomik olanın kolları o dar alanda daha rahat döner gibi bir şey varsa söylerseniz sevinirim. Ben açıkçası taksam bile kolun dönmeyeceğine inandığımdan bulaşmıyordum. Ama şans veresim var, monitör ayağım çok büyük olduğundan bana bayağı alan açar.

Hoparlör monitörü ayağa takınca oradan çıkıyor. Deliğe takıp sağa doğru uzatıp, diğer kısmını da monitöre göre hareket ettiririm diye düşünüyorum.

1789921031872.webp

ben f80 kullanıyorum cok memnun degılım acıkcası. monıtor yamuk duruyor boyle vıda tam sıkılmamıs hıssıyatlı gıbı bıde gacurduyor mıkrofon acıkken olunca ossuruyor musun dıye tepkıler alıyorum yag ıle gecer herhalde. cok hareket ettırmeyeceksenız olur herhalde f80.

ben f80 kullanıyorum cok memnun degılım acıkcası. monıtor yamuk duruyor boyle vıda tam sıkılmamıs hıssıyatlı gıbı bıde gacurduyor mıkrofon acıkken olunca ossuruyor musun dıye tepkıler alıyorum yag ıle gecer herhalde. cok hareket ettırmeyeceksenız olur herhalde f80.
Fiyatları benzer olduğundan, atıyorum ergonomik olan daha iyi dönüyor gibi şeyleri merak ediyorum açıkçası. Bu üç kol dışındaki kollar da yakın fiyata satılıyor. Almışken hem bana eziyet olmayacak bir şey hem de bu sıkışık masaya olacak bir şey arıyorum diyelim.

Fiyatları benzer olduğundan, atıyorum ergonomik olan daha iyi dönüyor gibi şeyleri merak ediyorum açıkçası. Bu üç kol dışındaki kollar da yakın fiyata satılıyor. Almışken hem bana eziyet olmayacak bir şey hem de bu sıkışık masaya olacak bir şey arıyorum diyelim.
3.sü daha düz gibi duruyor sızın masaya daha uyumlu olur gıbı.

o yamuk durma problemi tek bende sanıyordum çıldırtıyor beni

32" monitör de kullanıyorum bende arada monitör aşağı doğru epiliyor vidaları epey sıktım şimdi idare eder vaziyette fakat 32" de kullanacaklar daha kaliteli bir şey bakmalı

Geri