darktower
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 1,373
Bu ürünlerin farkı nedir? Birini almayı düşünüyorum ve masamda köşeler yok, masanın sol kısmındaki deliğe takacağım. Atıyorum ergonomik olanın kolları o dar alanda daha rahat döner gibi bir şey varsa söylerseniz sevinirim. Ben açıkçası taksam bile kolun dönmeyeceğine inandığımdan bulaşmıyordum. Ama şans veresim var, monitör ayağım çok büyük olduğundan bana bayağı alan açar.
Hoparlör monitörü ayağa takınca oradan çıkıyor. Deliğe takıp sağa doğru uzatıp, diğer kısmını da monitöre göre hareket ettiririm diye düşünüyorum.
North Bayou NB F80 17-32" LCD/LED Monitor Mount Ergonomic Gas Spring Desk Mount 2-9 Kg : Amazon.com.tr: Bilgisayar
North Bayou NB F80 17-32" LCD/LED Monitor Mount Ergonomic Gas Spring Desk Mount 2-9 Kg : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
North Bayou NB F80 Profesyonel 17-32 Inch Monitör Standı 2026 Versiyon : Amazon.com.tr: Bilgisayar
North Bayou NB F80 Profesyonel 17-32 Inch Monitör Standı 2026 Versiyon : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Hoparlör monitörü ayağa takınca oradan çıkıyor. Deliğe takıp sağa doğru uzatıp, diğer kısmını da monitöre göre hareket ettiririm diye düşünüyorum.