Rehber Eski Ekran Kartlarında DLSS Multi Frame Generation Nasıl Kullanılır?

Ekran kartım RTX 2060, videodaki ekran kartı da 2060. Videodaki linkteki SM86 dosyasını indirip Cyberpunk'da denemek istedim ama oyun açılış ekranında kitleniyor ve bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Öyle olmayınca bu sefer de SM75 olanı indirdim, o zaman sorunsuz şekilde oyun açıldı ama bu sefer de videodaki gibi Multi Frame Generation kısmı gelmedi, sadece DLSS açılabiliyor ve ortalama 85 FPS civarında takılıyor DLSS açıkken.

Konuyu açan arkadaş bir yardımcı olabilirse sevinirim, neyi yanlış yaptım anlamadım. Tam olarak videodaki ve konudaki gibi adımları tek tek uyguladım ama olmadı.
Dene https://forum.donanimarsivi.com/kon...asil-kullanilir.1259821/page-18#post-11436598

onlar input olarak fsr okuyor. bu 2 ve 3000 serisi kartları 5000 serisi gibi gösterdiği için input dlss fg olarak okunuyor.
input lag ne alemde? 2x tamam da fazlası input lag cehennemi oluyor genelde

input lag ne alemde? 2x tamam da fazlası input lag cehennemi oluyor genelde
Hiç fena değil. 80fps oyunu 2x leyip 144hz için sabitliyorum +5ms anca ekliyor. Benim için baya worth oldu. Sistemde sadece resonance olduğu için onda deneyebildim başka oyun yok maalesef.

Crimson Desert de 2x gayet iyi çalışıyor ama Rdr2 de denedim gözükmedi galiba RDR'nin destegi yok. Bu tarz oyunlarda bu teknolojiyi nasıl kullanırız bilen var mı?

Crimson Desert de 2x gayet iyi çalışıyor ama Rdr2 de denedim gözükmedi galiba RDR'nin destegi yok. Bu tarz oyunlarda bu teknolojiyi nasıl kullanırız bilen var mı?
Rdr'de frame gen yok

Bende 2x 4x gibi kısımlar yok Rtx 2080 Ryzen 3700x kullanıyorum. Steam'den indirdim.
1789924752457.webp

The Last Of Us Part 1 de olmuyor mu rtx3060 kullanıyorum donanım hızlandırmalı gpu zamanlayıcısı açık

Geri