Çözüldü✓ Turbox Mesh 300 Kasa İçin CPU Soğutucu Önerisi

Reaksiyon skoru
6
Merhaba dostlar. Turbox mesh 300 adlı kasam için cpu soğutucusu önerilerinizi alabilir miyim?
kasanın; Hava soğutma için max yükseklik desteği 140mm, sıvı soğutma için desteği yazmamakta fakat sağ üstteki fan kısmına radyatör takılır. (soldakine takılmama sebebi psu uzatma kablosuna çarpar)
NOT: Şuanki işlemcim ısınan bir işlemci değil fakat ileride daha iyi bir işlemciye geçmek istiyorum. O yüzden şimdiden alabileceğim en verimli soğutucuyu almak istiyorum.

Ekler

• turbox mesh.webp
    turbox mesh.webp
    201.7 KB · Hit: 40
Merhaba dostlar. Turbox mesh 300 adlı kasam için cpu soğutucusu önerilerinizi alabilir miyim?
kasanın; Hava soğutma için max yükseklik desteği 140mm, sıvı soğutma için desteği yazmamakta fakat sağ üstteki fan kısmına radyatör takılır. (soldakine takılmama sebebi psu uzatma kablosuna çarpar)
NOT: Şuanki işlemcim ısınan bir işlemci değil fakat ileride daha iyi bir işlemciye geçmek istiyorum. O yüzden şimdiden alabileceğim en verimli soğutucuyu almak istiyorum.
allahım sisteme bak çok iyi ne kadar bu hocam

allahım sisteme bak çok iyi ne kadar bu hocam
Kasayı 2200 tl ye aldım. içinde 300w psu dahil ama kullanmıyorum onu. Marka isminden dolayı çekinerek aldım ama kasanın sac kalitesi beklentimin çok üstüne sağlam kaliteli bir malzemeden üretilmiş. en güzel yanı da sırf mini sistem dizicem diye sff özel parçalar almana gerek yok. tüm standart parçalar kasaya uyuyor.

Sorun Çözüldü.
Kasayı alacak olanların da bilgisi olur.
Benim eski kasamdan söktüğüm 12cm kule tipi soğutucumun yüksekliği 148mm. Fotoğraf paylaşıyorum. Paneli biraz kastırarak sığdırdım ama kastırdığım hiç belli olmuyor bile bombesi görünmüyor hiç. Hatta isterseniz 155mm yüksekliğindeki kule tipi soğutucuları da sığdırabilirsiniz diye tahmin ediyorum çünkü daha da esneme payı var fakat bombesi biraz belli olur o zaman. Kasanın paneli bu tarz kastırmayla zarar görecek bir panel değil. Gerçekten de adamlar kasayı sağlam kaliteli yapmış.

Ekler

• cll1.webp
    cll1.webp
    275.1 KB · Hit: 21
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,739
Üyeler
204,514
Son üye