Bilgisayar ile Para Kazanabilirmiyim

Yok hocam ya öyle şey istemem zaten çokta anlamam teknolojiden ama tavsiye için teşekkürler.
Aslında çok zor bir işlem değil ya hocam Ai'ye sorarak nasıl yapacağını öğrenebilirsin

Ekran kartını satsana oyun falan oynamıyorum nasıl olsa diyorsun
Reis pc kalsın kardeşim oyunuyor zaten ama bende birşeyler yapmak istiyorum yani oyun oynamakdan zevk almıyorum artık bu aralar aşırı derecede geleceğime ve para kazanmaya odaklandım.

Reis pc kalsın kardeşim oyunuyor zaten ama bende birşeyler yapmak istiyorum yani oyun oynamakdan zevk almıyorum artık bu aralar aşırı derecede geleceğime ve para kazanmaya odaklandım.
Gpu'yu downgrade yap (mesela 5060 ti 16 GB alabilirsin)
Üstüne kalan parayla da altın al

Gpu'yu downgrade yap (mesela 5060 ti 16 GB alabilirsin)
Üstüne kalan parayla da altın al
Zaten çalışıyorum ve paramın az bir miktarını kendime bırakıp geri kalanını altın alıyorum ama başka şekildede kendime ek gelir gelmesini istiyorum açıkcası.

Zaten çalışıyorum ve paramın az bir miktarını kendime bırakıp geri kalanını altın alıyorum ama başka şekildede kendime ek gelir gelmesini istiyorum açıkcası.
Reis ya bilmiyom, yazılım vs hakkında 0 bilgim var diyorsun bu durumda yapacak bişiy yok gibi görünüyor

Reis ya bilmiyom, yazılım vs hakkında 0 bilgim var diyorsun bu durumda yapacak bişiy yok gibi görünüyor
Açıkçası o kadar para verip aldığım sistemin kullanamamak koyuyor yani.oyun oyanamaktanda zevk almıyorum artık napsam bilemedimki.

Açıkçası o kadar para verip aldığım sistemin kullanamamak koyuyor yani.oyun oyanamaktanda zevk almıyorum artık napsam bilemedimki.
Eşe dosta sat gitsin ne edicen kardeşin için de ikinci el bişiy halledersin

En iyi yöntem (şiddetle tavsiye ederim)
(Sorumluluk kabul etmiyorum)
Bir kameraman tutuyorsun OF hesabı açıyorsun ve sosyal medyada orda burda “Bonnie Blue” gibi sende 100 kadınla/erkekle oluyorum 2 hafta sonra gibi haberler yayıyorsun sonra oyle bir video yayınlayıp gundem oluyorsun parayı vuruyorsun amerikaya veya baska ulkeye tasınıp daha çılgın şeyler mesela “Paraşütle atlarken sex yapıyorum” gibi videolar ile paraya para demiyorsun gerisi gelir zaten vs…

Eşe dosta sat gitsin ne edicen kardeşin için de ikinci el bişiy halledersin
ne zor bi adamsın sen ya:D adam istemiyorum diyor konun yarısından fazlasını kaplamışsın
kardeşim sende belirli bir iş modeli öneremem ama ai ile birlikte yapabileceğin bir şey seçersen akıllılık edersin bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,882
Üyeler
203,604
Son üye
barisakar
Geri