Olmuyor. Ek olarak ben aboneligin biteceği tarihi de göremedim. Sadece abonelik aktif diyor.Stack oluyor mu üst üste alsak ?
seviyorum böyle uygulamaları hocamOlmuyor. Ek olarak ben aboneligin biteceği tarihi de göremedim. Sadece abonelik aktif diyor.
Uygulamada yazıyor tam 1 sene ekliyorOlmuyor. Ek olarak ben aboneligin biteceği tarihi de göremedim. Sadece abonelik aktif diyor.
hocam bi dm bakar mısınız ya bir durum vardaOlmuyor. Ek olarak ben aboneligin biteceği tarihi de göremedim. Sadece abonelik aktif diyor.
peki stack yok muUygulamada yazıyor tam 1 sene ekliyor
Denedim olmadı stackhocam bi dm bakar mısınız ya bir durum varda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
peki stack yok mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1 tane bende aldım teşekkürler.
Bende 1.2 haftadır ingilizce öğrenmeye çalışıyorum bu uygulamalarla hangi seviyeye gelebilirim. İlk konular da aşısı çok tekrarlayıcı ve bi seviyeye beni getirmeyecekse bakmaya gerek yok sankiseviyorum böyle uygulamaları hocamokuldan daha mantıklı geliyor bana
bsuu kullandım 2 sene hoşuma gitmişti
![]()
Teşekkürler, kullanmaya başladım.25 TL civarı, servis ücreti ile 50 TL'e geliyor. Site bakiyeniz varsa fee ödemezsiniz.
Aktif üyelik olmamalı. Buradan aktifleştirin: https://tr.duolingo.com/redeem
![]()
Buy Duolingo Super Subscription 12 Month Key! Cheap Price
Cheap Duolingo Super Subscription 12 Month key. Visit Eneba and buy subscriptions at the best price - find the best deals.www.eneba.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam çok teşekkür ederim ortaokula başlayan kızım için alacaktım mükemmel oldu, sağlıcakla kalın.25 TL civarı, servis ücreti ile 50 TL'e geliyor. Site bakiyeniz varsa fee ödemezsiniz.
Aktif üyelik olmamalı. Buradan aktifleştirin: https://tr.duolingo.com/redeem
![]()
Buy Duolingo Super Subscription 12 Month Key! Cheap Price
Cheap Duolingo Super Subscription 12 Month key. Visit Eneba and buy subscriptions at the best price - find the best deals.www.eneba.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle