🔥İndirim Duolingo Super Aboneliği 12 Ay ~50 TL (Eneba)

2 tane aldım teşekkür ederim

Stack oluyor mu üst üste alsak ?

Olmuyor. Ek olarak ben aboneligin biteceği tarihi de göremedim. Sadece abonelik aktif diyor.
seviyorum böyle uygulamaları hocam :D okuldan daha mantıklı geliyor bana :D bsuu kullandım 2 sene hoşuma gitmişti :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
  • Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Olmuyor. Ek olarak ben aboneligin biteceği tarihi de göremedim. Sadece abonelik aktif diyor.
hocam bi dm bakar mısınız ya bir durum varda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uygulamada yazıyor tam 1 sene ekliyor
peki stack yok mu :D

1 tane bende aldım teşekkürler.

Son düzenleme:
hocam bi dm bakar mısınız ya bir durum varda

peki stack yok mu :D

1 tane bende aldım teşekkürler.
Denedim olmadı stack

seviyorum böyle uygulamaları hocam :D okuldan daha mantıklı geliyor bana :D bsuu kullandım 2 sene hoşuma gitmişti :D
Bende 1.2 haftadır ingilizce öğrenmeye çalışıyorum bu uygulamalarla hangi seviyeye gelebilirim. İlk konular da aşısı çok tekrarlayıcı ve bi seviyeye beni getirmeyecekse bakmaya gerek yok sanki :D

Sitede fiyat sürekli değişiyor herhalde. Acaba son kullanma tarihi ne kodun bir haftalık deneme sürem vardı.

25 TL civarı, servis ücreti ile 50 TL'e geliyor. Site bakiyeniz varsa fee ödemezsiniz.
Aktif üyelik olmamalı. Buradan aktifleştirin: https://tr.duolingo.com/redeem

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler, kullanmaya başladım.

25 TL civarı, servis ücreti ile 50 TL'e geliyor. Site bakiyeniz varsa fee ödemezsiniz.
Aktif üyelik olmamalı. Buradan aktifleştirin: https://tr.duolingo.com/redeem

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam çok teşekkür ederim ortaokula başlayan kızım için alacaktım mükemmel oldu, sağlıcakla kalın.

Aktif kullandığım 130 günlük serisi olan hesabım var buna aktif edemiyor muyum illa sıfırdan mı hesap açmam gerekiyor bu şekilde.

Geri