❌İndirim Bitti! Havit Gamenote H2015 Pro 5 Modlu 24 Ms Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 1739 TL

eq ayarı olmadan baya çöp, sen nasıl kullanıyorsun?
EQ ayarı felan yapmadım taş gibi cihaz cs2 de kullanıyorum çok güzel seste kasılıyor neye göre çöp anlamadım atk neptune n9 pro ile aynı bi kulaklık yazılımda onu görüyor zaten

EQ ayarı yapan varsa atabilir mi?

1789943447255.webp

eq ayarı yapmadım normal sekilde kullaniyorum gayet iyi
böyle deneyin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

EQ ayarı felan yapmadım taş gibi cihaz cs2 de kullanıyorum çok güzel seste kasılıyor neye göre çöp anlamadım atk neptune n9 pro ile aynı bi kulaklık yazılımda onu görüyor zaten
allah çarpsın 1000tl lik gamepower kyruse kulaklığımdan daha kötü ses veriyordu eq dan önce

Ben şunu kullanıyorum. BF6 bayağı rahat ses kasıyorum. Ses seviyesi %70 galiba %80 ve üstünde basslı geliyordu.

ATK uygulamasında kullanıcıların paylaştığını görmek için üye olmanız lazım. Ben FPS yazınca en çok beğeni ve indirme alanı kullanıyorum. BF6 çok işe yarıyor.

2026-09-21_03-25.webp

Bu kulaklığı kağıt üzerinde iyi olduğunu bildiğim için pek çok kişiye önerdim, fakat daha önce hiç kulaklıka tecrübem olmamıştı.
Elinden 10 dan fazla kulaklık geçmiş biri olarak söyleyebilirim ki bu hayatımda sahip olduğum en iyi kulaklık.
Özellikle mikrofonuyla birlikte beklentilerimin de ötesine geçti.

@Berkay1010 Bu indirimi bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim hocam.

Geri