İkinci Elde RTX 5070 Sistem 53 Bin TL'ye Alınır mı? ?

mrtkgnoztrk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
302
Ekran Kartı: INNO3D GeForce RTX 5070
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
İşlemci Soğutucu: DeepCool LT720 360mm Sıvı Soğutma
Anakart: MSI PRO B650M-B
RAM: Corsair Vengeance 16 GB (5600 MHz CL36 DDR5)
Depolama: Samsung 970 PRO 1 TB M.2 NVMe SSD
power: 750w bronz sertifikalı
Monitör: 240 Hz / 0.5 ms VA Panel Oyuncu Monitörü

Arkadaşlar bu sisteme rastladım sarı sitede ama bu ucuz değil mi ya? Pg de açmış garip geldi bana.

Gerekli testler istenip sorun yoksa alınabilir gibi. Ben maalesef durumum yok şu an için olsa alırdım pc alacaktım da yani ucuz bu bence.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Fazla iyi tokat işi gibi geldi

Akşam işten döndüğünde bana istediğim testleri atabileceğini söyledi. Akşamı bekleyeceğiz.

Kanka test sonuçları tatmin ederse alınabilir güzel fiyatmış
Test sonuçlarını atarım buraya. Ben çok bilgi sahibi değilim. Bilgili olanlar bakar iyi gibiyse para bakacağım alırım olmazsa birine salarım buradan almak isteyen

Çok zamanım olmadı bakmaya ama;

Ekran kartı için furmark vk 10dk
İşlemci için occt veya prime95 ti galiba 10dk
Ramler için memtest64
Ssd için crystaldiskmark ve info

Bunun yerine şunu kullandırt daha iyi olur diyeceğiniz bir şey ya da önereceğiniz bir şey var mı? Zaten alırsam aldığımda gelince ben de yaparım.

Herhangi parçada hangi durum gerçekleşirse almamalıyım? Ekran kartının olması beklenen max sıcaklık, hotspot ve delta kaç olmalı. İşlemci vs.

Bir de merak ediyorum. Ekran kartını zaten söktürürüm de işlemci soğutucusunu söktürmeli miyim kargoya verirken?

8 ay olmuş alalı sadece ekran kartı ve anakart kutusu var dedi muhtemelen hazır almış zaten o yüzden traydir de soğutucunun var mı yok mu bilmiyorum adam eve gelince öğreneceğim. Fatura vs sorucam bakalım neler olacak.

Böyle sistemler test edilmeden alınmamalı. Fiyatı iyi.
Amacım o yönde. Bolca test yaptıracağım. Ardından ben de yapacağım geldiğinde eğer alırsam. Zaten PG var o yüzden düşünüyorum. Yoksa aynı şehirde olmadan alınmaz. Önerdiğiniz farklı bir test var mı?

Arkadaşlar bu sisteme rastladım sarı sitede ama bu ucuz değil mi ya? Pg de açmış garip geldi bana.

Gerekli testler istenip sorun yoksa alınabilir gibi. Ben maalesef durumum yok şu an için olsa alırdım pc alacaktım da yani ucuz bu bence.
Fiyat normal

Fiyat normal knk test al

Geri