Türk Anime TV Kapandı 💔💔

SeNNurki

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
936
Evet arayüzü berbat site kasıyordu falan ama bundaki arşiv başka hiçbir yerde yok . acayip üzdü
Bugün saat 2 3 gibi anime arşivimi tamamlayıp dışarı çıkmıştım benim tamamlamamı beklemişler :peeposad:

1789853336325.webp

Evet arayüzü berbat site kasıyordu falan ama bundaki arşiv başka hiçbir yerde yok . acayip üzdü
Bugün saat 2 3 gibi anime arşivimi tamamlayıp dışarı çıkmıştım benim tamamlamamı beklemişler :peeposad:

Alıntıyı görüntüle
Çağa ayak uyduramazsan harcanırsın basit, rakipler kendini geliştirirken yerlerinde saydılar. Güzel bir yolculuktu, zirvede bırakmaları isabet olmuş :D

sadge :(

tek üzüldüğüm arşivi oldu .Bir çok eski seri gitti fansubları falan da yok artık.Kopya siteler eski unutulmuş anime serilerini yüklemeye bile yeltenmiyor yani çoğu tr çevirisi uçmuş oldu

tek üzüldüğüm arşivi oldu .Bir çok eski seri gitti fansubları falan da yok artık.Kopya siteler eski unutulmuş anime serilerini yüklemeye bile yeltenmiyor yani çoğu tr çevirisi uçmuş oldu
dediğin gibi tr de bu kadar büyük arşivi olan başka site yok yazık oldu , bundan sonra eski seri devri kapandı fansubların nerdeyse hepsinin yedeği ordaydı ...

Alıntıyı görüntüle
Vallahi arşiv büyüktü ancak çamur gibi bir kalitede izlemek can sıkıyordu :D tabii ki üzdü yine. Openanime ve animecix varken hayatta kalması imkansıza yakındı zaten.

en son belki de 2 3 yil once bakmisimdir. bu kadar yeni anime sitesi varken bu şekilde kalmaları zaten imkansizdi.

Son düzenleme:
Her ne kadar son zamanlarda çeviriler yavaşlamıştı ama anime izlemeye bu site ile başlamıştım. Ozamanlar myanimelist, yt anime öneren kanallar bilmezdim . Türkanime de en çok beğenilen animeleri sırasıyla izlerdim . Hey gidi günler hey. Hayırlısı diyelim .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,911
Üyeler
203,619
Son üye
cemilsenpotuk
Geri