Witcher 3: Wild Hunt - Remastered 👏Ücretsiz Yükseltme 🙏

ne zmn olcak bu rrmasterd
CD Projekt Red, 2015 yılında çıkan The Witcher 3: Wild Hunt’ı bir kez daha yeniliyor. Gamescom Opening Night Live 2026’da duyurulan The Witcher 3: Wild Hunt – Remastered, 29 Eylül 2026’da oyuncularla buluşacak.

Hocam konu aktif olmuşken. bu DLC'de ücretsiz verilecek mi yoksa ayrıca satın mı alacağız?
Hayır sadece remastered ücretsiz, DLC parayla olacak. Zaten oyunu remaster yapma sebeplerinden biri (bence) DLC satışları biraz daha artsın ve yeni nesil gençler, witcher dönemini kaçıranlar satın alıp witcher 4 öncesi oynasın diye yapılıyor. Witcher 4 hype ına kömür atıyolar yani.

Bedava diye biliyorum
Kendim için araştırmadım bak. Senin için baktım 😂

1789994596278.webp

Hayır sadece remastered ücretsiz, DLC parayla olacak. Zaten oyunu remaster yapma sebeplerinden biri DLC satışları biraz daha artsın ve yeni nesil gençler witcher dönemini kaçıranlar satın alıp witcher 4 öncesi oynasın diye yapılıyor bence. Witcher 4 hype ına kömür atıyolar yani.
Sağ olasın şekerim şimdi gördüm.

Kendim için araştırmadım bak. Senin için baktım 😂

Alıntıyı görüntüle

Sağ olasın şekerim şimdi gördüm.
Şuan CD Projekt Red benim için eski Blizzard gibi, o firmadan babam çıksa oynarım modundayım, Cyberpunk sorunlu çıktı ama güncellemeler ve DLC ile çığır açtı oyun. Muhteşem bir iş çıkardı adamlar. Witcher 3 zaten sanat eseri olarak kabul edilen bi oyun. Witcher 4 ü sabırsızslıkla bekliyorum ve daha duyurulmayan Cyberpunk 2 yi.

Şirket Amerika'lı olmadığı için diğer kurumsal oyun firmaları gibi dejenere olmalar dahaı zor. Larian ve Cd Projekt Red candır.

Şuan CD Projekt Red benim için eski Blizzard gibi, o firmadan babam çıksa oynarım modundayım, Cyberpunk sorunlu çıktı ama güncellemeler ve DLC ile çığır açtı oyun. Muhteşem bir iş çıkardı adamlar. Witcher 3 zaten sanat eseri olarak kabul edilen bi oyun. Witcher 4 ü sabırsızslıkla bekliyorum ve daha duyurulmayan Cyberpunk 2 yi.

Şirket Amerika'lı olmadığı için diğer kurumsal oyun firmaları gibi dejenere olmalar dahaı zor. Larian ve Cd Projekt Red candır.
Witcher 3 Wild Hunt ile beraber iyi kredi topladı. O krediyi cyberpunk kaosunda yedi ve o işten karlı çıkmayı yine başardı. Witcher 4 için ben de çok umutluyum ama bunlar ticari corpolar, fazla güven olmaz. Ama sektörde hala güzel geliştiriciler var ya, takipteyiz. Umarım şöyle güzel bir Witcher 1 remake gelir de seri tekrar bi canlanır.

Çıktığında belli olur beleş mi değil mi ama witcher 4 çıkacaksa bu ücretsiz yada düşük fiyattan çıkar

Witcher 3 Wild Hunt ile beraber iyi kredi topladı. O krediyi cyberpunk kaosunda yedi ve o işten karlı çıkmayı yine başardı. Witcher 4 için ben de çok umutluyum ama bunlar ticari corpolar, fazla güven olmaz. Ama sektörde hala güzel geliştiriciler var ya, takipteyiz. Umarım şöyle güzel bir Witcher 1 remake gelir de seri tekrar bi canlanır.
Polonya o konuda Amerika kadar yozlaşmadığı için çok endişe etmiyorum ben adamlar iyi oyun yapalım zaten satar diye bakıyolar, çoğu Amerikan corposu oyuncu memnuniyeti odaklı olmayı bıraktı shareholderların diretmesiyle micro transactions falan derdinde oldukları için o aşk ve samimi dokunuşlarla yapılmış oyun sayısı çok düştü. Passion kalmadı.

Böyle güzel oyunlar hep corpolaşmamış şirketlerden çıkıyo son zamanlarda, Clair Obscure, Cronos the New Dawn, Baldur's Gate 3 falan. Blizzard da Activision'a sattıktan sonra bozdu. Kısacası şu sıralar ne varsa Avrupa bazlı oyun yapımcılarında var.

Polonya o konuda Amerika kadar yozlaşmadığı için çok endişe etmiyorum ben adamlar iyi oyun yapalım zaten satar diye bakıyolar, çoğu Amerikan corposu oyuncu memnuniyeti odaklı olmayı bıraktı shareholderların diretmesiyle micro transactions falan derdinde oldukları için o aşk ve samimi dokunuşlarla yapılmış oyun sayısı çok düştü. Passion kalmadı.

Böyle güzel oyunlar hep corpolaşmamış şirketlerden çıkıyo son zamanlarda, Clair Obscure, Cronos the New Dawn, Baldur's Gate 3 falan. Blizzard da Activision'a sattıktan sonra bozdu. Kısacası şu sıralar ne varsa Avrupa bazlı oyun yapımcılarında var.
Tabi bu aralar avrupa ve çin stüdyoları gözde. Güzel iş yapıyorlar ben de takipteyim ama sektör ne kadar güçlenirse o kadar ticarileşiyorlar zaten. Umarım vizyonları hep inandıkları işleri yapmak olur.

Geri