🔥İndirim Gamepower Ultima Wireless 7.1 Surround 2000 Mah Kulaklık | 1.599 TL

Bana halen tasarım güven vermiyor. Ama kulaklığı özenerek kullanıyorsanız alınır. Bir de tavsiye bu tarz kulaklıkları bir yere asmayın, yatık şekilde koyun. Bunların üst tarafı uzun süre asılı kaldığı yerden dolayı takıp, çıkarırken çatlıyor.

Bu arada şu rengi bayağı hoş duruyor.

2026-09-21_19-30.webp

Bu tarz bir kulakliga ihtiyacım vardı. Lansman fiyatından aldım bakalım bilgi verenlere teşekkürler. Tüm youtubetlere gönderdiler galiba heryerde incelemesi var.

Dışarda da kullanılacak bir tarzı var hoşuma gitti

Bu tarz bir kulakliga ihtiyacım vardı. Lansman fiyatından aldım bakalım bilgi verenlere teşekkürler. Tüm youtubetlere gönderdiler galiba heryerde incelemesi var.

Dışarda da kullanılacak bir tarzı var hoşuma gitti
Trendyol bir haftadır falan her gün 1200/300 kupon veriyor yarınu bekleyip öyle alsaydın

Trendyol bir haftadır falan her gün 1200/300 kupon veriyor yarınu bekleyip öyle alsaydın
Ben de öyle düşündüm de, İncehesap bu fiyatta tutar mı şüpheli, az rağbet gördü mü şişiriyor fiyatı.
Kazı kazandan 750/150 geldi, beyaz olanından aldım. Rengi çok hoşuma gitti. Kullanmasam da güzel aksesuar olur :D .

1790012357349.webp

1790012266266.webp

Hbden aldım trendyolda indirim gelirse onu iptal ederim. Trendyoldan alırım artık ama lansman fiyatlarını çok uzun süre tutmuyorlar biraz sarılınca hemen yükseliyor fiyatlar.

Kulaklığı alacak olan arkadaşlar suni deri tarzı pedleri kesinlikle tavsiye etmiyorum Bi zaman sonra soyuluyor bu ürününde köklü bir firma olmadığını düşünürsek pad bulma ihtimaliniz çok zor hatta imkansız kumaş olursa çok daha fazla kullanırsınız.

Kulaklığı alacak olan arkadaşlar suni deri tarzı pedleri kesinlikle tavsiye etmiyorum Bi zaman sonra soyuluyor bu ürününde köklü bir firma olmadığını düşünürsek pad bulma ihtimaliniz çok zor hatta imkansız kumaş olursa çok daha fazla kullanırsınız.
Bu kulaklığın padleri enteresan. Dış tarafı suni deri kulağa değen iç tarafı kumaş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bi bu gamepower bide eşşek resmi olan marka bana hiç güven vermiyor
Ben evde resmen gamepower ekosistemi kurdum. Force gamepad, rapid dual 4k monitör, lama rgb mekanik klavye, tüm ürünlerinden oldukça memnunum. Faha önce sonic t80 monitör de kullandım. Dışardan bakınca ne hissettirir pek beni alakadar etmiyor. Önemli olan tecrübe etmek. İşimi görüyorsa önünde at yazmış eşek yazmış gamepower yazmış msi yazmış çok da önemli değil

Son düzenleme:
4 sene gamepower raijin kullandım. Pederi haliyle döküldü yenisi alayım dedim hiçbir yer satmıyor bulamadım.

Geri