İşlemci İçin Termal Macun Önerisi

Lumrax

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
500
Merhaba 7500f işlemcim var 1 hafta önce kasayı temizlerken kule tipinin yanlış takıldıgını fark ettim düzelttim ama termal macun bitmişti zaten fan çok bağırıyordu termal macun öneriniz varmı acaba kaliteli parasının hakkını veren önerilerinizi bekliyorum f/p olması önemli ve sıkıntı yaratmayacak hemen kurumayacak önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba 7500f işlemcim var 1 hafta önce kasayı temizlerken kule tipinin yanlış takıldıgını fark ettim düzelttim ama termal macun bitmişti zaten fan çok bağırıyordu termal macun öneriniz varmı acaba kaliteli parasının hakkını veren önerilerinizi bekliyorum f/p olması önemli ve sıkıntı yaratmayacak hemen kurumayacak önerilerinizi bekliyorum.
Mx 6 veya mx7

Onları az çok araştırdım 8 gram alsam işimi uzun zaman sürer demi bide mx 6 ile 7 arasında çok fark varmı son karar nasıl yapayım sizce

Onları az çok araştırdım 8 gram alsam işimi uzun zaman sürer demi bide mx 6 ile 7 arasında çok fark varmı son karar nasıl yapayım sizce

8 gram alma hocam senelerce saklayamazsın ki özelliğini yitirir hava aldıkça. Çok gelir sadece cpu için

İşlemci harici kullanmayacaksan
4-6 ayda bir değiştiririm dersen: 4gr
Yok sene 1 değiştiririm uğraşmam dersen: 2gr

Ama 4 gr ile 2 gr fiyat farkı aynıydı nerdeyse diye hatırlıyorum. 4 gram al geç

Tamamdır Teşşekkür ederim yarın sipariş geçicem sürmeyide youtubedan izleyerek yapıyorum yardımcı olan herkese teşşekkür ederim.

Tamamdır Teşşekkür ederim yarın sipariş geçicem sürmeyide youtubedan izleyerek yapıyorum yardımcı olan herkese teşşekkür ederim.
Mx7’yi sürmüyorsun aklına en çok yatan şekilde sık soğutucuyu tak. Ben sürmeyi denemiştim spatulayla pek başarılı olduğum söylenemez.

Bezelye tanesi büyüklüğünde ortaya sıksan yeterli olur

Mx7’yi sürmüyorsun aklına en çok yatan şekilde sık soğutucuyu tak. Ben sürmeyi denemiştim spatulayla pek başarılı olduğum söylenemez.

Bezelye tanesi büyüklüğünde ortaya sıksan yeterli olur
Arctic yayılmasını doğru bulmuyor zaten. X metodunu öneriyorlar.

X yaparım o zaman aldıktan sonra sorun olursa size danışırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,242,222
Üyeler
203,749
Son üye
zewlox
Geri