Vps İçin Firma Önerisi

Reaksiyon skoru
36
Hangi firmaya baksam sorunlu bir yorum görüyorum sorun yaşamayacağım öneri firma varsa çok sevinirim

vds dusunursen sunucumfix tavsiye edebilirim bu ay gecis yaptik herhangi bir sorunla karsilasmadik

Ben de merak ediyorum bunu. Bir de yabancı firmalar daha mantıklı değil mi bu sunucu işlerinde onu da ortaya sormuş olayın.
Yabancı firmadan kiralamak pahalı olur diye hiç düşünmedim o tarafı Türk tarafını o yüzden istiyorum ama hangi firmaya baksam garanti onlarca kötü yorum var yok sürekli kesiliyor yok sorun çok falan filan bu sefer korkutuyor hangi firmaya baksam aynı nerdeyse

amazon aws - lightsail ec2

amazon aws - lightsail ec2
1790022600781.webp
1790022609406.webp

Fiyatlar arası çok fark yok mu hocam hem üstteki daha iyi duruyor tam bilgim olmasada ona rağmen 600-700 lira daha ucuz

2699-V4 işlemcili, çöp bunlar.

Projenize bağlı. Amazon AWS harici digitalocean, hetzner falan harici bulaşılmaz.
Kimsenin oynamayacağı bir minecraft sunucusu sırf plugindir plugin paketlerini öğrenmektir adına olacak yani o kadar güçlü olmasına gerek yok ondan dolayı bu kadar pahalı fiyatlar bana çok fazla geldi hocam ama öneriler için teşekkürler

Kimsenin oynamayacağı bir minecraft sunucusu sırf plugindir plugin paketlerini öğrenmektir adına olacak yani o kadar güçlü olmasına gerek yok ondan dolayı bu kadar pahalı fiyatlar bana çok fazla geldi hocam ama öneriler için teşekkürler
Hiç kullanmadıysan AWS de free tier kullan, 6 ay boyunca 100 dolara kadar kredi kullanımı bedava.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,419
Üyeler
204,707
Son üye
mrennn
Geri