Yardım Atk A9 Air+ Mouse Speed ve Akışkanlık Sorunu Lütfen Yardımm

Ryaa

80+
Reaksiyon skoru
80
Arkadaşlar mouseyi alalı yaklaşık 2 ay oldu 1 1.5 aydır settingslerimi yapıp on numara şekilde kullanıyordum fakat ne olduysa 1.5 haftadır sanki tüm ayarlarım bozulmuşçasına farklı gelmeye başladi tüm her şeyi kontrol ettim fakat değişen hiçbir şey yok dpi 800 kullanıyordum fakat sanki dpi 1600 2000 miş gibi hareket ediyor eski hızından eser yok daha fazla hızlanmış gibi hissettiriyor sizce bu neden olabilir?

faceit 2400 elo 1.4kd idim 2150 1.14 kdye düştüm gram adam vuramaz hale geldim sanki office mousesi ile oynuyormuşum gibi hissediyorum pc formatladım tüm her şeyi son sürüm yükledim (ATK Hubdan bahsediyorum) ve ayarlarımı yaptım fakat nafile hala aynı

ne crosshair placementim kaldi ne peeklerim kaldı bundan 2 hafta önce ayarlarım cuk diye istediğim gibiydi her şeye alışmıştım mouse kontrolüm üst seviyedeydi fakat o fazla hızlanmış hissi gelmeye başladigindan beri oyundan sogudum resmen

Arkadaşlar mouseyi alalı yaklaşık 2 ay oldu 1 1.5 aydır settingslerimi yapıp on numara şekilde kullanıyordum fakat ne olduysa 1.5 haftadır sanki tüm ayarlarım bozulmuşçasına farklı gelmeye başladi tüm her şeyi kontrol ettim fakat değişen hiçbir şey yok dpi 800 kullanıyordum fakat sanki dpi 1600 2000 miş gibi hareket ediyor eski hızından eser yok daha fazla hızlanmış gibi hissettiriyor sizce bu neden olabilir?

faceit 2400 elo 1.4kd idim 2150 1.14 kdye düştüm gram adam vuramaz hale geldim sanki office mousesi ile oynuyormuşum gibi hissediyorum pc formatladım tüm her şeyi son sürüm yükledim (ATK Hubdan bahsediyorum) ve ayarlarımı yaptım fakat nafile hala aynı
Mouseu resetlediniz mi ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Ryaa
Atk hub üzerinden şuanki ayarlarınızı gönderebilir misiniz ?
buyrun hocam mouse geldiği ilk gün forumdan arkadaşlarla iletişime geçip ayarlarını yaptım ve hiçbir şekilde o günden beri dğeiştirmedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

buyrun hocam mouse geldiği ilk gün forumdan arkadaşlarla iletişime geçip ayarlarını yaptım ve hiçbir şekilde o günden beri dğeiştirmedim
2k yada 4k hz kullanabileceğimi söylediler 2sinide denedim fakat sonuç hala aynı ilk başta full 4kda kullandım

Ekler

• dpi.webp
    dpi.webp
    24.3 KB · Hit: 19
  • parametre 1.webp
    parametre 1.webp
    89.2 KB · Hit: 23
  • parametre 2.webp
    parametre 2.webp
    76.3 KB · Hit: 22
  • performans.webp
    performans.webp
    40.9 KB · Hit: 22

2k yada 4k hz kullanabileceğimi söylediler 2sinide denedim fakat sonuç hala aynı ilk başta full 4kda kullandım
1790024720521.webp

Yukarıdaki kutucuklardan son 2 tanesini aktif edip
Delayı 1ms yapabilir misiniz ?
Lod ayarını minimuma indirip oyunda test eder misiniz ?

• Beğen
windows mouse ayarları üzerinden işaretci hassasiyetini arttır ayarı açılmış olabilirmi?

• Beğen

bence bu mentalle ilgili bir olay oyunu 1 hafta oynama geri döndüğünde eskisi gibi olacaksındır bu arada mouse ayarlarında değişmen gereken ayarlar var

• Beğen
delayın 4ms olması gerektiğini söylediler çift tıklama sorunu yaşamamam için uygulamada bu şekilde öneriyor yinede yapayım mı
çift tıklama olayı bu mouseda çok rastanmıyor daha uygun fiyatlı mouselar için gecerli bir durum ben 1mste kullanıyorum

windows mouse ayarları üzerinden işaretci hassasiyetini arttır ayarı açılmış olabilirmi?
zaten bu ayarın açık olması gerekmiyor mu açık oldugunda eski csgo ayarındaki raw_input değeri gibi anlık refleks verdiğinde hızlanıyor fakat normal kullanıyorken yavaş geliyor bu ayar olmuyor muydu açık oldugunda

bence bu mentalle ilgili bir olay oyunu 1 hafta oynama geri döndüğünde eskisi gibi olacaksındır bu arada mouse ayarlarında değişmen gereken ayarlar var
kanka 1 günde mentalde ne gibi değişiklik olabilir ki yani full focus oynuyorum her maç 25 30 frag bırakıyorum ertesi gün akşam oyuna giriyorum az bir şey ısınayım diyorum ayarlarımın farklılaştıgını hissediyorum gidiş o gidiş

zaten bu ayarın açık olması gerekmiyor mu açık oldugunda eski csgo ayarındaki raw_input değeri gibi anlık refleks verdiğinde hızlanıyor fakat normal kullanıyorken yavaş geliyor bu ayar olmuyor muydu açık oldugunda
kişisel rahatlığa bağlı kimi gereksiz bulurken kimi mantıklı buluyor.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,489
Üyeler
204,450
Son üye
kasaba
Geri