Bilgisayar Masası 160/170 Cm

ayberkbkc

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
3000
bilgisayar masası almayı düşünüyorum önerileriniz varmı bilgim yok 27 inch monitör var yanına da 24 inch koymayı dusunuyorum 5k yı butce olarak gecsın ıstemıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Oynarken sallanırmı elle sallayınca sallanıyormuş sanırım
bu tarz masaların hepsi bir miktar sallanır ister 2k ya al ister 5 k ya al. Sallanmıyor diyenler ya duvara yaslamıştır ya bir şekilde sabitlemiştir veya masada ağır monitörü kasası falan yoktur. Hiç sallanmasın diyorsan ya gerçekten pahalı çok kalın profilli masa satın alıcan ya özel yaptırıcan ya da en mantıklısı bu önerdiğimiz tarzda ucuz bişey alıp duvara dayıcan ki hiç sallanmayacak :)

Kasan büyükse 60 en yeterli gelmiyor en az 70-75 olması lazım. Benim kasam küçüktü ona rağmen sorun yaşıyordum.
L yapıcam ben birde kasayı küçülttüm masa üstünde rahat dursun diye odam daha fazla eni kaldırmıyor bunların kesonlusu var 3kya ondan almayı düşünüyorum kupon vs denk getirebilirsem

bu tarz masaların hepsi bir miktar sallanır ister 2k ya al ister 5 k ya al. Sallanmıyor diyenler ya duvara yaslamıştır ya bir şekilde sabitlemiştir veya masada ağır monitörü kasası falan yoktur. Hiç sallanmasın diyorsan ya gerçekten pahalı çok kalın profilli masa satın alıcan ya özel yaptırıcan ya da en mantıklısı bu önerdiğimiz tarzda ucuz bişey alıp duvara dayıcan ki hiç sallanmayacak :)
mobilyacı full odunda 4k ya yaparım diyor arkasında ve yanlarda komple destek olan kapalı masayı ama bunlarda ucuz diye ona o parayı veresim gelmiyor açıkcası onu alsam ömürlük olur tabi

Geri