bunu bende almak istiyorum kullanan varmı sallanır gibi duruytor destek yok
aynı masanın siyah ayaklı olanını ben de kullanıyorum bir sorun yaşamadım sallantı felan yok gidip de kendiniz sağlamadığınız sürece.bunu bende almak istiyorum kullanan varmı sallanır gibi duruytor destek yok
gene 2k trendyoldahttps://www.hepsiburada.com/flinder...asi-ofis-masasi-metal-ayakli-p-HBCV00006L1ULB kardeşimde bu var sallanmıyor , tek sorun daha 5 gün önce indirimde 2k olmasıydı
bu tarz masaların hepsi bir miktar sallanır ister 2k ya al ister 5 k ya al. Sallanmıyor diyenler ya duvara yaslamıştır ya bir şekilde sabitlemiştir veya masada ağır monitörü kasası falan yoktur. Hiç sallanmasın diyorsan ya gerçekten pahalı çok kalın profilli masa satın alıcan ya özel yaptırıcan ya da en mantıklısı bu önerdiğimiz tarzda ucuz bişey alıp duvara dayıcan ki hiç sallanmayacakOynarken sallanırmı elle sallayınca sallanıyormuş sanırım
Kasan büyükse 60 en yeterli gelmiyor en az 70-75 olması lazım. Benim kasam küçüktü ona rağmen sorun yaşıyordum.
L yapıcam ben birde kasayı küçülttüm masa üstünde rahat dursun diye odam daha fazla eni kaldırmıyor bunların kesonlusu var 3kya ondan almayı düşünüyorum kupon vs denk getirebilirsemKasan büyükse 60 en yeterli gelmiyor en az 70-75 olması lazım. Benim kasam küçüktü ona rağmen sorun yaşıyordum.
mobilyacı full odunda 4k ya yaparım diyor arkasında ve yanlarda komple destek olan kapalı masayı ama bunlarda ucuz diye ona o parayı veresim gelmiyor açıkcası onu alsam ömürlük olur tabibu tarz masaların hepsi bir miktar sallanır ister 2k ya al ister 5 k ya al. Sallanmıyor diyenler ya duvara yaslamıştır ya bir şekilde sabitlemiştir veya masada ağır monitörü kasası falan yoktur. Hiç sallanmasın diyorsan ya gerçekten pahalı çok kalın profilli masa satın alıcan ya özel yaptırıcan ya da en mantıklısı bu önerdiğimiz tarzda ucuz bişey alıp duvara dayıcan ki hiç sallanmayacak![]()