Yani full oyun için kullanacak. Ses kasması da müzik dinlemesi de iyi olsun. Öyle aşırı spesifik bi isteği olmadı almışken iyisini alayım bütçe sıkıntısı yok diye.Hocam bi elektronik ürünün ömrü senin kullanumına bağlı olur bide 2k lık bi ürün de alsan 15k lıkla aynı kullanabilirsin çok çok kulaklığın pedi değişir mesela kablosuzsada bataryası.
15K lık bi üründen ömür den çok sana sunduğu özellikler önemli ne amaçla kullancağın üründen kullanış / yazılım / veya malzewme hissiyatı olarak istediğin bişey varsa ona göre bişey önerilebilir
Hocam senin yerinde olsam bi 16ram daha alır 32 yaparım kulaklıkda Kumaş rahat hafif dersen Logitech G435 veya G321 G733 alırdım. (3 modeli kıyasla farklarına bak)Yani full oyun için kullanacak. Ses kasması da müzik dinlemesi de iyi olsun. Öyle aşırı spesifik bi isteği olmadı almışken iyisini alayım bütçe sıkıntısı yok diye.
Teşekkür ederim bir bakayım.Hocam senin yerinde olsam bi 16ram daha alır 32 yaparım kulaklıkda Kumaş rahat hafif dersen Logitech G435 veya G321 G733 alırdım. (3 modeli kıyasla farklarına bak)
Razer tarafında Blackshark v3 ama biraz araştır populer bi model ama çok bişlgim yok bu kulaklıkda.
Hyper x Cloud 3 de baya güzel onu da öneririm oyun için alabilceğin en iyi kulaklıklardan biri Bide bunun Alpha diyte de bi kulaklığı var ama gereklimidir bilemem kıyaslamasına bakarsın.
Asus tarafında Fp olarak H1 öneririm yıllardır üretilen tercih edilen bi model üst segment de de şuan Pelta ve Delta serisi var
Şişirilmiş fiyatlı ürünlere bütçe sorunu diye para harcamak saçma ya kusura bakmayın. O kulaklık ₺12K etmez.Logitech G pro x 2 alırdım, hyperx cloud 3 kalite olarak gerilemiş bir kulaklık artisi çok uzun süreler şarjsiz kullanabilmen
Doğru diyorsun ama gaming kulaklık altindaki kulakliklarin hepsi rezil rüsva ürünler, 1 tanesi bile parasını hak etmiyor Hyperx Razer gibi markalar gaming adı altında milleti tokatlıyor kimse rezil kaliteletine bişey demiyor satışa devam ediyorlar.Yani bütçe sıkıntısı yoksa, bu bütçelerde hem müzik hem oyun için kablolu stüdyo kulaklığı ve ses kartı kombinasyonu daha mantıklı.
Ama bence bütçesini saklayıp Mchose şu yeni ürününü alsın. Şarj standı da güzel.
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şişirilmiş fiyatlı ürünlere bütçe sorunu diye para harcamak saçma ya kusura bakmayın. O kulaklık ₺12K etmez.
Öyle zaten o yüzden ben Çinli uygun ürünleri öneriyorum. Çoğu da batılı firmalardan iyi.Doğru diyorsun ama gaming kulaklık altindaki kulakliklarin hepsi rezil rüsva ürünler, 1 tanesi bile parasını hak etmiyor Hyperx Razer gibi markalar gaming adı altında milleti tokatlıyor kimse rezil kaliteletine bişey demiyor satışa devam ediyorlar.