🔥İndirim Rgb Tandem W-OLED Pg27ucwm 75.999₺!

bu monitörü beklerken ucdm aldım, arada 30k fiyat farkı var anasını satayım hatta 33k. qd oled bana göre değil bunu anladım bu süre zarfında. Wolede tekrar dönmek istiyorum ama bu monitör çok çok pahalı

Saati 100 tl mi oldu int cafeler vay be hangi ogrenci gider ki artik o fiyatlara

PG27UCDM

Gürcistanda bu modelini 4 bin lariye görmüştüm ortalama 74-75 bin falan yapıyor sanırım türk lirasıyla
Bu ülkemize has değil tüm dünyada bu gamer ürünlerde acayip millete yaslıyorlar. Almayacaksın ki adam gibi fiyatlara gelsin ama nerede öyle insanlık.

hocam bu ürünün kaplaması, xg27aqdmg ile benzer veya aynı mı? bir de amazona gelir mi sizce :) 6 taksit çeksek gaming gene bak anasını satayım peşin fiyatına hiç bi taksit seçeneği yok
Evet aynısı ve renk olarak qd olede çok daha yakın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu monitörü beklerken ucdm aldım, arada 30k fiyat farkı var anasını satayım hatta 33k. qd oled bana göre değil bunu anladım bu süre zarfında. Wolede tekrar dönmek istiyorum ama bu monitör çok çok pahalı
Yeni nesil siyah kaplamalı MSI 322ur x24 aldım ben.
27 ucdm'den geçtim. Ucdm'ye göre çok daha siyah.
Hala bir woled değil ama kötü de durmuyor.

Duru parkının yanındaki mi
Aynen yukarıda ki değil aşağıdaki parkın karşısında ki daha önce uğramışlığın var mı? Forumda bilen birinin çıkacağını hiç düşünmemiştim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,246
Üyeler
203,757
Son üye
kaansugec
Geri