Dizi Film Nereden İndirebilirim

Reaksiyon skoru
63
Arkadaşlar dizi film altyazılı indirmek istiyorum birsürü yer denedim fakat altyazıyı ekstra eklediğim için fps değerler falan uymuyor derken film izlenmez hale geliyor. Bildiğiniz kolaylık sağlayan bi indirme seçeneği varsa söylermisiniz

Torrent siteleri var internete yazsan bulursun burda yasak diye biliyorum
torrent sitelerinden indirmek için qbittorrent gibi torrent istemci program indirmen lazım
altyazıları da Türkçe altyazı orgdan indirebilirsin.

Torrent siteleri var internete yazsan bulursun burda yasak diye biliyorum
torrent sitelerinden indirmek için qbittorrent gibi torrent istemci program indirmen lazım
altyazıları da Türkçe altyazı orgdan indirebilirsin.
işte dediğim gibi altyazıyı indiriyorum fakat üstüne ekleyince fps değerleri uyuşmuyor vs. bişiler oluyor kayma sorunu oluyor düzelmiyorda o yüzden hazır tanımlanmış altyazılı yer bakıyorum

Arkadaşlar dizi film altyazılı indirmek istiyorum birsürü yer denedim fakat altyazıyı ekstra eklediğim için fps değerler falan uymuyor derken film izlenmez hale geliyor. Bildiğiniz kolaylık sağlayan bi indirme seçeneği varsa söylermisiniz
Fps değil o ya altyazi gecikmesi oluyordur vlcden onu ayarlayabiliyon altyaziyi ileri geri alarak tam tamına getirebiliyorsun. Yani zaten altyazili dizi/film indirmek için en iyi seçenek dizi/filmi ayrı altyaziyi ayrı indirmek

işte dediğim gibi altyazıyı indiriyorum fakat üstüne ekleyince fps değerleri uyuşmuyor vs. bişiler oluyor kayma sorunu oluyor düzelmiyorda o yüzden hazır tanımlanmış altyazılı yer bakıyorum
Tamam da filmi torrent sitelerinden mi indirdin?
muhtemelen idm gibi bir programla veya eklentiyle film izleme sitelerinden gömülü videoları yakalayıp indirdin bende bir kere öyle yaptığımda olmamıştı ama torrent sitelerinden filmi indirince altyazı kayması olmadı. Eğer olursa VLC Media player vb medya oynaticiyla altyazı kaymasını ayarlayip düzeltebilirsin.

Geri