🔥İndirim Gamesir G7 Pro 5.189tl

G7 Pro'ların hepsi PC için kablosuz, kablolu olan tek şey Xbox bağlantısı eğer Xbox için alıyorsanız ve kablosuz istiyorsanız Wuchang veya ZZZ sürümünü alabilirsiniz veya diğer sürümlere ZZZ ve Wuchang firmwarelerini yüklediğiniz zaman Xbox'ta gene kablosuz çalışıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence değer malzeme kalitesi çok farlı Cyclone 2'ye göre kaydırmaz silikon kaplı gripleri
Sabah 6 taksit almıştım erken davrandığım için cezalandırıldım indirim geldi 😄 yazılım kısmı düşündürücü denenebilir.

Sabah 6 taksit almıştım erken davrandığım için cezalandırıldım indirim geldi 😄 yazılım kısmı düşündürücü denenebilir.
Xbox modellerinde PC modellerine göre yazılım biraz daha sınırlı makro sadece tuş atama olarak çalışıyor yani pc ve gamepad tuşları atayabiliyorsunuz ama uzun süreli tuş kayıdı yapmıyor, turbo özelliği yok xbox izin vermediğinden ama güzel yanı şu PC sürümünde impulse trigger yokken Xbox modellerinde var bu da oyun deneyimini arttırıyor PC sürümünü anca rekabetçi oyunlar oynuyorsanız alabilir onun dışında Xbox sürümü iyidir onun dışında yazılım tarafında hiç bir sorun yaşamadım ben yazılımı gayet iyi çalışıyor

Ürün 5189tl oldu

Ekmek parası bile değil artık dalga da geçemiyoruz.
Şaka gibi ama evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Düz 4999tl yapsınlar firmaya mail atsak mı?

Açık düşürme

Geri