İzmir Seyrek'te Yaşanır mı ?

Bluerain

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
258
merhaba şuanda bucada oturuyorum çok fazla dışarı çıkan birisi değilim mevcut dairem 38m2 2 tane kedim var balkon yok doğalgaz yok 12 bin tl kira ödüyorum seyrekte 12 bin liraya çok güzel daireler var seyrekte yaşayan varmı buraya taşınmamı tavsiye eder misiniz

ben 4 sene yaşadım bucadan sonra biraz köy yaşantısı gibi gelebilir sana ama yaşanmayacak kadar da kötü değil her yer öğrenci dolu zaten önceliğin yine kendi çevren olsun derim

Kategori seçiminin mobilya olması :kekw:

öğrenci dolu bir yer diye biliyorum

Kategori seçiminin mobilya olması :kekw:

öğrenci dolu bir yer diye biliyorum
konu dışı seçerek açmıştım konuyu ama hiç yorum gelmedi dedim kiralık daireye en yakın mobilyadır heralde :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben 4 sene yaşadım bucadan sonra biraz köy yaşantısı gibi gelebilir sana ama yaşanmayacak kadar da kötü değil her yer öğrenci dolu zaten önceliğin yine kendi çevren olsun derim
hocam zaten aman aman dışarıya çıkan birisi değilim evden çalışıyorum sakin bi mahalle olsa market bakkal olsa okeyim ben bi de fiber oldu mu miss hani bilmem gereken olumsuz tarafları varmı diye sormak istemiştim bi nevi

böyle bi ev ortalama 3 4 sene de kendini amorti ediyor bana da garip geliyor bu tarz daireleri 15 17 arası kiraya veriyolar

Gel gel ilan kardeşim bunlar sakın ama sakın inanmayın böyle bir ev yok bu fiyata. Almayı düşünüyorsan en düşük 2750 3000 den başlar 1+1ler. Daha önce izmir ulucakta deneyimlemiştim. Sizin attığınız ilana benzer 2+1 3+1 evlere bakmaya gitmiştim.

İlk yorumumu da vatandaşımız dolandırılmasın diye atmam :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,254
Üyeler
203,764
Son üye
Panzer58
Geri