N9 mu ne var ya oNe aldın NZXT
ATX işte ATX. ATX lanet olsun kasam mATX.N9 mu ne var ya o
Anakart dediğin futbol sahası gibi olur.ATX işte ATX. ATX lanet olsun kasam mATX.
ALLAH'IN BİR KULU BANA MAKSİMUM ATX DESTEKLEYEN SİYAH-BEYAZ RENKLERE SAHİP BİR KASA ATSIN!
Hocam bu ısı sorunu çok çektirdi gerçekten sonunda biraz daha iyi oldu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler hocam. Adam akıllı yayınca daha serin çalışıyor işlemci gerçekten. Bu saaten sonra X veya başka şekilde yok sadece yaymak var![]()
Extended ATX anakart = full towerATX işte ATX. ATX lanet olsun kasam mATX.
ALLAH'IN BİR KULU BANA MAKSİMUM ATX DESTEKLEYEN SİYAH-BEYAZ RENKLERE SAHİP BİR KASA ATSIN!
En iyi termal macun yöntemi sizce hangisi hocam? Ben genelde X yapıyordum ama bugün termal macunu yaydıktan sonra ufak noktalar bırakıp kapattımYaymanın sıkıntısı şu, sen pompayı bastırıp vidalarken 4 köşeden çoktan pump out yapabilir o sıkıntı
Ya çok narin bi baskıyla hafifçe vidaları sıkıp montajı bitiricen.
Yada şunu yapıcan;
Alıntıyı görüntüle
4 köşedende biraz boşluk bırakıp yayıcaksın bastırıncada zaten 4 köşeyi kapatmış olur
Bu arada şuda fena değil bunu deniyorum şimdi; buda denenebilir 5 nokta deniyor. Ortaya büyük 4 köşeye küçük;
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Extended ATX anakart = full tower
Ekran kartı kadar fiyatı var;
COOLER MASTER HAF 700 EVO 3x120mm- 2x200mm ARGB FANLI SİYAH FULL TOWER KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER HAF 700 EVO 3x120mm- 2x200mm ARGB FANLI SİYAH FULL TOWER KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bunun içine yatak döşek at uyursun bile
En iyi termal macun yöntemi sizce hangisi hocam? Ben genelde X yapıyordum ama bugün termal macunu yaydıktan sonra ufak noktalar bırakıp kapattım
o soğutucuya göre güzel sonuç hocam anakart ve kasa modeliniz nedir acabaRyzen 7 9850x3d ile Thermalright peerless assassin 120 SE kule tipi soğutucu kullanıyorum
5 Dakikalık Extreme mod'daki OCCT testimin sonucu böyle, kapattığım an testi 55 dereceye düştü.
Edit: ARCTIC MX-7 termal macun sürdüm, X yaptım her boşluğa bir nokta koydum.
Alıntıyı görüntüle
Çok sert macunlar dışında ki o spatula yayması istiyor çok test var en kolay ve en güzel yayılan hep XEn iyi termal macun yöntemi sizce hangisi hocam? Ben genelde X yapıyordum ama bugün termal macunu yaydıktan sonra ufak noktalar bırakıp kapattım
Yay geç, 30 kilo basınç yiyo zaten dağılıyo.En iyi termal macun yöntemi sizce hangisi hocam? Ben genelde X yapıyordum ama bugün termal macunu yaydıktan sonra ufak noktalar bırakıp kapattım
o soğutucuya göre güzel sonuç hocam anakart ve kasa modeliniz nedir acaba
bende benzer bir sistem toplayacağım hocam indirimden b850m force wifi denk getirdim ikinci el asus a21 plus aldım ve yine indirimden liqmaxflo 360 tercih ettim 7800x3d alacaktım fakat son zamanda fiyatı artıyor 9800x3d ise indirimle 20lere düşebiliyor o yüzden o tarafa yöneliyorum gibiXPG Air Valor ile Asus TUF B650m-e