Rehber 2026 Eylül Alınabilecek En Mantıklı Aı Abonelikleri Rehberi

indirimi vardı qwen'in şuan kontrol edemiyorum ama 80 dolarlık üyeliği sanki indirimdeydi eğer indirimi varsa o olabilir bittiyse 50 dolarlıkta iyidir
Codexe API ile model kullanmama sebebiniz nedir? Cursoru spesifik olarak tercih ettiğiniz için merak ettim. Çok soru soruyorum kusura bakmayın, öğrenmeye çalışıyorum. 🙏

Codexe API ile model kullanmama sebebiniz nedir? Cursoru spesifik olarak tercih ettiğiniz için merak ettim. Çok soru soruyorum kusura bakmayın, öğrenmeye çalışıyorum. 🙏
API ile kullanmak her zaman daha pahalı çünkü. 20 dolarlık gpt aboneliği 30 günde min 300-400 dolarlık gpt kullandırıyor. Eğer API'ye ihtiyacım varsa Minimax ya da OpenCode alıyorum API'de genelde indirim olmaz ödediğin kadar kullan sistemi olur. Opencode 6x veriyor bu mantıklı ama openai'den vs api kullanmak sıkıntı masraf olarak. İsterseniz 20 dolarlık gpt üyeliğiniz varken 20 dolarlık bakiye yükleyin o bakiye 2 prompta uçar gider

API ile kullanmak her zaman daha pahalı çünkü. 20 dolarlık gpt aboneliği 30 günde min 300-400 dolarlık gpt kullandırıyor. Eğer API'ye ihtiyacım varsa Minimax ya da OpenCode alıyorum API'de genelde indirim olmaz ödediğin kadar kullan sistemi olur. Opencode 6x veriyor bu mantıklı ama openai'den vs api kullanmak sıkıntı masraf olarak. İsterseniz 20 dolarlık gpt üyeliğiniz varken 20 dolarlık bakiye yükleyin o bakiye 2 prompta uçar gider
Gpt 6 sol ile Luna çıktı, Luna özellikle çok ucuz. 6 Luna Max game changer olabilir mi hocam?

rehberin en büyük eksikliği istek. Bazı aboneliklerinizde günlük limit var ona dikkat edin. O limiti geçemezsiniz.

Gpt 6 sol ile Luna çıktı, Luna özellikle çok ucuz. 6 Luna Max game changer olabilir mi hocam?
5.6 Luna Max'da öyleydi onun etkisinden dolayı Gpt'yi Claude'nin üstüne koymuştum

rehberin en büyük eksikliği istek. Bazı aboneliklerinizde günlük limit var ona dikkat edin. O limiti geçemezsiniz.

Evet hocam bazı şeyleri tam belirtemedim ancak konuyu yakında güncelleyeceğim komple şablon olarakta değiştireceğim biraz daha profesyonel bir şeye çevireceğim ilk başta sadece kullanırken aklımda kalan notları paylaşmak için notlarımı derlemiştim biraz daha üzerine düşeceğim yakında çıkan yeni modellerle yeni güncellemelerde olur muhtemelen

Son düzenleme:
açılan rehberi şimdi gördüm de buı konu sürekli uzar gider uzayıp gitmesinde sorun yok da
her hafta yeni bir model yeni bir ai geliyor yani bu slop içinden her hafta bir şeyler paylaşmak 1 kişi için bence işkence tabi o kişi o konuyla çalışiıyor ve ilgileniyorsa orassını bilemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,320
Üyeler
203,792
Son üye
Eichmann
Geri