108.000 TL’Ye iPhone 17 Pro Alınır mı? Daha Düşer mi?

yampej yampej

80+ Silver
Reaksiyon skoru
620
Merhaba,
Şu anda 17 Pro çıkış yaptığı fiyattan satılıyor; sizce şu an alınır mı yoksa daha da düşer mi?

sanmıyorum ya. al gitsin. 17 almak istiyordum erteleye erteleye 100k yaptık telefonu nerdeyse. neyse 13 pro da fena bi çocuk değildi

Ne için alacaksın 17pro yu önemli olan o 15pro ile arasında dagalar yok olan farkla güzel bi zv10,mark2 alınır mevzu kamera ise
Hocam 128gb 16 pro dan geçeceğim eskiyi getir yeniyi götür ile 40.000 fark çıkıyor

40bin TL ne için veriyorsun asıl soru bu ? 16pro da yaptığın her şey aynı 17pro da
Hafıza yetmiyor ve pil performansı çok düştü normalde memnunum ama bu iki sorun çok sıkıntı

O
Hafıza yetmiyor ve pil performansı çok düştü normalde memnunum ama bu iki sorun çok sıkıntı
Pil 4 bin TL’ye serviste değişiyor ama hafızaya bir şey diyemem, onun yüzünden ben de iPhone 15pro 128gb değiştirdim. Radikal bir karar aldım; baktım iPhone’da da benim için pek bir şey değişmiyor. Ben de yurt dışı Xiaomi 17T Pro’ya geçtim, 512 GB hafızalı.

Pil 4 bin TL’ye serviste değişiyor ama hafızaya bir şey diyemem, onun yüzünden ben de iPhone 15pro 128gb değiştirdim. Radikal bir karar aldım; baktım iPhone’da da benim için pek bir şey değişmiyor. Ben de yurt dışı Xiaomi 17T Pro’ya geçtim, 512 GB hafızalı.
Doğru karar :)

Merhaba,
Şu anda 17 Pro çıkış yaptığı fiyattan satılıyor; sizce şu an alınır mı yoksa daha da düşer mi?

x2 fiyat vermenin karşılığında ne alındığını hep merak etmişimdir.

Geri