❌İndirim Bitti! 6.999 TL - LG Xboom Cl65 950w 2.2 Kanal Bluetooth Parti Ses Sistemi

shyNNN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,412

1.webp

daha önce ck43 kullanmıştım, tam evi sallamalık sistem, fiyatına göre bedava ama çok yer kaplıyor bunlar

Hayat şartları izin vermiyor ev yok apartmanda oturuyorsun ister 3000watt olsun açamıyorsun doğru düzgün.

bunun rakibi olabilecek kablosuz taşınabilir hoparlör olarak ne vardır ? çok güzel duruyor set ama çok büyük ya

çok eski ürün uzun zamandır görüyorum aac codec destekliyor, tidal apple music veya qobuz gibi yüksek yüksek kaliteli müzik dinliyorsanız detayları sönük kalır, flac dosyasından dinleyen insanlar zaten bu ürüne bakmaz bile,

amfisi gereksiz yer kaplıyor ve sürücüleri kablo ile bağlıyorsun medimarkt ta daha önce görmüştüm yeri olan kuru bass sevenin tercih edeceği ürün

düzetlme, almayı düşünüyorsanız yaşadığınız yerde mağaza var ise mağaza teslim sipariş edin, mağazada demoda ürün varsa deneyip alırsınız indirim vs kaybetmemiş olursunuz diğer türlü kargoya iadesinde de zahmet çekersiniz

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Bunun daha düşük watt değerine sahip hifi modeli var, müzik zevki için daha uygun. Bunlar çok yer tutan modeller, masada bulundurulması çok çok zor ürünler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky

Alıntıyı görüntüle
Bu ses kalitesinden ziyade ses yüksekliğine önem verenler için.
Gerçekten de plaj yerinde falan agalarla sahilde parti veriyorsunuz size gider.
Tiz ve misler boğulur ama basslar çok iyi gelir.
Apartman için falan almayın. Bana göre müstakil içinde gereksiz.
Harbiden sadece partiler için falan.

bu tarz ürünlerde @Loky biraz hakim gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pc ye bağlayıp kullanılır mı bu hocam
PC için edifier m60 al geç.
Üstü için m90 derim ama fazla yüksek sesi.
Bunu alırsan zaten o yakınlıktan sağır olursun.
Yok ben sesi açmayacam dersen de daha iyileri mevcuttur illa.

Geri