bot kurucan yoksa imkansızŞu iphone 17 prolari nasil denk getircez gönül işi yapanlar hele bi yardım edin![]()
Bir botçu bulsak da alsa bizeŞu iphone 17 prolari nasil denk getircez gönül işi yapanlar hele bi yardım edin![]()
Eyvallah kardeşim kaptım sayende
Ne kadara aldınEyvallah kardeşim kaptım sayende
Kral sana amazon nickname'imi versem bir tane de bana alır mısın?
tamam kral en iyisi sensin ya bütün amazon depo sende aferinn her mesajı ironi maytap geciyor milletle SENSİNEyvallah kardeşim kaptım sayende
örn bu da böyle yardım et dese insanlar yardım etmezsiniz konuyu kendi aldıklarınızı paylasmak goygoy cevirmek harici kullanmaz olmuşsunuz. eksikligini cektiginiz ilgiyi buluyor musunuz bari?Kral sana amazon nickname'imi versem bir tane de bana alır mısın?
Sırada bekleyenler var üzgünümKral sana amazon nickname'imi versem bir tane de bana alır mısın?
Komiksin dostum, gülümsettintamam kral en iyisi sensin ya bütün amazon depo sende aferinn her mesajı ironi maytap geciyor milletle SENSİN
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
örn bu da böyle yardım et dese insanlar yardım etmezsiniz konuyu kendi aldıklarınızı paylasmak goygoy cevirmek harici kullanmaz olmuşsunuz. eksikligini cektiginiz ilgiyi buluyor musunuz bari?
yaaa ne kadar coolsunSırada bekleyenler var üzgünüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Komiksin dostum, gülümsettin![]()