🔥İndirim Edifier S350db 2.1 Hoparlör Sistemi 16.489,03 TL

oha bu 35k falandı en son niye böyle olmuş.

Yeni modeli S355 çıktı diye stok eritiyorlar muhtemelen.

N11'de kuponla 16.380 liraya geliyor.

Son düzenleme:
Bunun sırf subwooferı 13bin tl değil mi?

edifier.webp

Kablolu subwoofera bağlanan sağ uydunun sabit kablosu 1.5m. olması biraz kötü yerleşim açısından. Diğerlerinde subwoofer kablosuz. Kağıt üstünde s355 daha mantıklı ama yarı yarıya fiyat farkı oluşmuş.

Bu edifier sistem dinleyen varmı
Evde mevcut Yamaha 470 ve sterio 2 adet tecnics m500 var, bose aquatimas aktif baş ve 3 âdet küp anfiye bağlı Center ve arka rear olarak,
Edifier alırsam saf müzik ve bazen fılmler de 2+1 de olsa daha kaliteli ses alabilir miyim
2 sinide kullancam hem hdmı bazen de bunu optik kablo İle

Amazonda da benzer fiyt aynı satıcı. M60 modelleri de indirimde 7000 küsür. Evde heryer ses sistemi olmasa s350db yi alacaktım birkaç gündür bu fiyatta ama koyacak yerim yok.

Amazonda da benzer fiyt aynı satıcı. M60 modelleri de indirimde 7000 küsür. Evde heryer ses sistemi olmasa s350db yi alacaktım birkaç gündür bu fiyatta ama koyacak yerim yok.
Bu fiyatlar ediyor mu ya değiyor mu parasına?

Sesi nasıl bunu dinleme şansınız oldu mu
Dinleyenler hepsi çok iyi yorum yazmış

Bu edifier sistem dinleyen varmı
Evde mevcut Yamaha 470 ve sterio 2 adet tecnics m500 var, bose aquatimas aktif baş ve 3 âdet küp anfiye bağlı Center ve arka rear olarak,
Edifier alırsam saf müzik ve bazen fılmler de 2+1 de olsa daha kaliteli ses alabilir miyim
2 sinide kullancam hem hdmı bazen de bunu optik kablo İle
Evet s serisi edifierlar cok basarili ses konusunda pisman olacaginizi sanmam

Geri