forum.donanimarsivi.com
Sizin gibi pozitif yorum yapan çok kişi var hocam o yüzden markadan ve üründen bir şüphem yok ama fiyatı iyi mi yada normalmi en azından onu merak ettim.5 yıldır hawk kullanıyorum malzeme kaliteside konforuda gayet iyi bence ayrıca destek ekibi muazzam kendi hayvanlığımdan koltuğun kolunu kırdım garanti biteli 1 hafta olmuştu aradım rica ettim adamlar ücretsiz 1 çift kol seti gönderdiler garantim teknik olarak bitmiş olmasına ve kolu kendim kırmış olmama rağmen
ben hawk fab v3 kullanıyorum https://www.amazon.com.tr/dp/B09QCZB2YC?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&language=tr_TRSizin gibi pozitif yorum yapan çok kişi var hocam o yüzden markadan ve üründen bir şüphem yok ama fiyatı iyi mi yada normalmi en azından onu merak ettim.
Senin boy ve kilo kaçtı hocamben hawk fab v3 kullanıyorum https://www.amazon.com.tr/dp/B09QCZB2YC?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&language=tr_TR
şu an 9k mış bence 9k ya bunuda tercih edebilirsiniz aralarındaki farkı pek bilmiyorum ama
hocam bende yayıncılarda falan gördüm rahattır dedim 10 bayıldım ama alma ya kesinlikle. çok sert gram yumuşaklığı yok. Fakat eski koltuğuma göre ağrı yapıyor mu dersen hayır garip şekilde yapmıyor.Link
peşin fiyatına 6-9 taksit imkanı var n11de. Sizce bu fiyata alınır mı?
177 boy 85 kilo hafif dombiliyim yaniSenin boy ve kilo kaçtı hocam
hocam bugün hiç denemeden markus large siparişi verdim, memnun musunuz acaba? fazla büyük mü?İkea Markus Large Düşüncelerim, Alın Aldırın.
Detaylı inceleme yapıp süslü cümleler yazmayacağım, çok uzun yıllardır lüks oyuncu koltukları kullandım. Meğer aynı fiyata hatta daha ucuzuna çok daha iyisi varmış. Oyuncu koltuğu arıyorsanız ve bütçeniz bu aralıktaysa kaçırmayın derim. Yorumlarım büyük boy 12.999 TL olan içindir. Diğerinden...forum.donanimarsivi.com
Hawk future'dan Markus Large'a geçmiş biri olarak şöyle söyleyeyim Hawk'ı anca bedava verirlerse tercih ederim, hatta bedavayı bile kabul etmeyebilirim çünkü uzun vadede para için konforumdan ödün vermek istemem.![]()