Çözüldü✓ Hawk Future 15k Alınır mı?

Hawk future'dan Markus Large'a geçmiş biri olarak şöyle söyleyeyim Hawk'ı anca bedava verirlerse tercih ederim, hatta bedavayı bile kabul etmeyebilirim çünkü uzun vadede para için konforumdan ödün vermek istemem. :D

5 yıldır hawk kullanıyorum malzeme kaliteside konforuda gayet iyi bence ayrıca destek ekibi muazzam kendi hayvanlığımdan koltuğun kolunu kırdım garanti biteli 1 hafta olmuştu aradım rica ettim adamlar ücretsiz 1 çift kol seti gönderdiler garantim teknik olarak bitmiş olmasına ve kolu kendim kırmış olmama rağmen

5 yıldır hawk kullanıyorum malzeme kaliteside konforuda gayet iyi bence ayrıca destek ekibi muazzam kendi hayvanlığımdan koltuğun kolunu kırdım garanti biteli 1 hafta olmuştu aradım rica ettim adamlar ücretsiz 1 çift kol seti gönderdiler garantim teknik olarak bitmiş olmasına ve kolu kendim kırmış olmama rağmen
Sizin gibi pozitif yorum yapan çok kişi var hocam o yüzden markadan ve üründen bir şüphem yok ama fiyatı iyi mi yada normalmi en azından onu merak ettim.

Link
peşin fiyatına 6-9 taksit imkanı var n11de. Sizce bu fiyata alınır mı?
hocam bende yayıncılarda falan gördüm rahattır dedim 10 bayıldım ama alma ya kesinlikle. çok sert gram yumuşaklığı yok. Fakat eski koltuğuma göre ağrı yapıyor mu dersen hayır garip şekilde yapmıyor.

Bence Rampage koltuklara bakabilirsin. Arkadaşımda vardı orada deneme fırsatım oldu gerçekten çok rahat koltukları var.

Hawk future'dan Markus Large'a geçmiş biri olarak şöyle söyleyeyim Hawk'ı anca bedava verirlerse tercih ederim, hatta bedavayı bile kabul etmeyebilirim çünkü uzun vadede para için konforumdan ödün vermek istemem. :D
hocam bugün hiç denemeden markus large siparişi verdim, memnun musunuz acaba? fazla büyük mü?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

konu açmışsınız zaten görmedim hocam kusura bakmayın.

Future Coal modelini birkaç aydır kullanıyorum. 2. Elden aldım ancak aldığım adam neredeyse hiç kullanmamıştı, Sıfırı ile arasındaki tek fark kutusunda gelmemesiydi diyebilirim. Yarı fiyatından uygun bir paraya çözmüştüm.
180 boyundayım ve cüsseli bir insanım. Buna rağmen bacakları masaya atıp mekanizmanın yaslanma kilidini açıp tamamen geriye yaslandığımda dahi mekanizma dibine kadar güven veriyor. Kilolu insanlar için amortisör genelde en çok sorun yaratabilecek şeylerden birisi olmasına rağmen oldukça sağlam. Kumaşı kaliteli ve oturma yeri olsun sırt bölgesi olsun oldukça rahat. Koltuğu almadan çok şiddetli bel ağrıları çekerken ilk 1.5-2 günde bel ağrılarımı tamamen kesti diyebilirim. En son ne zaman bel ağrısı çektim hatırlamıyorum bile.

Cüsseli de olsanız koltukta tepinseniz dahi Future özelinde söyleyebilirim ki oturma yeri kesinlikle en ufak göçüklük yapmıyor, rahatsız etmiyor. Veya otururken bir yerine bir şey olabilir biraz daha dikkatli oturayım ya da yaslanıyım kesinlikle demiyorsunuz.

Ancak gelelim 15K eder mi kısmına? Ben ürünü dediğim gibi aşırı temiz şekilde biraz da şans ve uzun bekleyişin ardından yarı fiyatından biraz daha düşük bir seviyeye 2. elden düşürmeyi başardım. Benim için muazzam worth. 15.000TL az bir para değil bunun farkındayım ancak koltuk özelinde söyleyebilirim ki bir koltuktan ne istediğinize bağlı olarak isteklerinizi tamamen verebilecek ve ''iyi ki almışım'' diyebileceğiniz bir koltuk. Evet sıfır olarak aldığınızda belki biraz daha rahat ve iyi seçenekler elbette ki vardır ancak ben kendi açımdan değerlendirecek olursam 10/10 memnun olduğumu söyleyebilirim. Şurası şöyle olsaymış keşke yahu dediğim hiçbir yer yok.
Fab modelini denemedim ancak Future ve Fame serisi özelinde alınabilecek ve bence parasını konforuyla verebilen koltuklar.
Anlamsız bir hater kitlesinin neden olduğunu asla çözemeyeceğim sanırım. Kullanıyorum ve iyi ki almışım diyorum. 15K gibi bir fiyatı taksitle de olsa bir koltuk için gözden çıkarabilecek durumdaysanız ben tercihimi gene Future serisinden yana kullanırdım onu söyleyeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,626
Üyeler
203,914
Son üye
Recep3759
Geri