120 kilo kuzenim 3 senedir future kullanıyor hiç bir sorunu yok koltugun ayrıca fab ile future arası konfor farkı kesinlikle var future tavsiye ederim ben de 1.83 88 kilo olarak future kullanıyorum 2 senedir memnunum baya biraz pahalı ama kaliteli
Bencede 15k bandındaFuture Coal modelini birkaç aydır kullanıyorum. 2. Elden aldım ancak aldığım adam neredeyse hiç kullanmamıştı, Sıfırı ile arasındaki tek fark kutusunda gelmemesiydi diyebilirim. Yarı fiyatından uygun bir paraya çözmüştüm.
180 boyundayım ve cüsseli bir insanım. Buna rağmen bacakları masaya atıp mekanizmanın yaslanma kilidini açıp tamamen geriye yaslandığımda dahi mekanizma dibine kadar güven veriyor. Kilolu insanlar için amortisör genelde en çok sorun yaratabilecek şeylerden birisi olmasına rağmen oldukça sağlam. Kumaşı kaliteli ve oturma yeri olsun sırt bölgesi olsun oldukça rahat. Koltuğu almadan çok şiddetli bel ağrıları çekerken ilk 2 günde bel ağrılarımı tamamen kesti diyebilirim. En son ne zaman bel ağrısı çektim hatırlamıyorum bile.
Cüsseli de olsanız koltukta tepinseniz dahi Future özelinde söyleyebilirim ki oturma yeri kesinlikle en ufak göçüklük yapmıyor, rahatsız etmiyor. Veya otururken bir yerine bir şey olabilir biraz daha dikkatli oturayım ya da yaslanıyım kesinlikle demiyorsunuz.
Ancak gelelim 15K eder mi kısmına? Ben ürünü dediğim gibi aşırı temiz şekilde biraz da şans ve uzun bekleyişin ardından yarı fiyatından biraz daha düşük bir seviyeye 2. elden düşürmeyi başardım. Benim için muazzam worth. 15.000TL az bir para değil bunun farkındayım ancak koltuk özelinde söyleyebilirim ki bir koltuktan ne istediğinize bağlı olarak isteklerinizi tamamen verebilecek ve ''iyi ki almışım'' diyebileceğiniz bir koltuk. Evet sıfır olarak aldığınızda belki biraz daha rahat ve iyi seçenekler elbette ki vardır ancak ben kendi açımdan değerlendirecek olursam 10/10 memnun olduğumu söyleyebilirim. Şurası şöyle olsaymış keşke yahu dediğim hiçbir yer yok.
Fab modelini denemedim ancak Future ve Fame serisi özelinde alınabilecek ve bence parasını konforuyla verebilen koltuklar.
Anlamsız bir hater kitlesinin neden olduğunu asla çözemeyeceğim sanırım. Kullanıyorum ve iyi ki almışım diyorum. 15K gibi bir fiyatı taksitle de olsa bir koltuk için gözden çıkarabilecek durumdaysanız ben tercihimi gene Future serisinden yana kullanırdım onu söyleyeyim.
www.rampage.com.tr
hocam bende yayıncılarda falan gördüm rahattır dedim 10 bayıldım ama alma ya kesinlikle. çok sert gram yumuşaklığı yok. Fakat eski koltuğuma göre ağrı yapıyor mu dersen hayır garip şekilde yapmıyor.
Eyvallah hocam. Öyle anlattın ki hemen sipariş vermeye gidiyorumFuture Coal modelini birkaç aydır kullanıyorum. 2. Elden aldım ancak aldığım adam neredeyse hiç kullanmamıştı, Sıfırı ile arasındaki tek fark kutusunda gelmemesiydi diyebilirim. Yarı fiyatından uygun bir paraya çözmüştüm.
180 boyundayım ve cüsseli bir insanım. Buna rağmen bacakları masaya atıp mekanizmanın yaslanma kilidini açıp tamamen geriye yaslandığımda dahi mekanizma dibine kadar güven veriyor. Kilolu insanlar için amortisör genelde en çok sorun yaratabilecek şeylerden birisi olmasına rağmen oldukça sağlam. Kumaşı kaliteli ve oturma yeri olsun sırt bölgesi olsun oldukça rahat. Koltuğu almadan çok şiddetli bel ağrıları çekerken ilk 1.5-2 günde bel ağrılarımı tamamen kesti diyebilirim. En son ne zaman bel ağrısı çektim hatırlamıyorum bile.
Cüsseli de olsanız koltukta tepinseniz dahi Future özelinde söyleyebilirim ki oturma yeri kesinlikle en ufak göçüklük yapmıyor, rahatsız etmiyor. Veya otururken bir yerine bir şey olabilir biraz daha dikkatli oturayım ya da yaslanıyım kesinlikle demiyorsunuz.
Ancak gelelim 15K eder mi kısmına? Ben ürünü dediğim gibi aşırı temiz şekilde biraz da şans ve uzun bekleyişin ardından yarı fiyatından biraz daha düşük bir seviyeye 2. elden düşürmeyi başardım. Benim için muazzam worth. 15.000TL az bir para değil bunun farkındayım ancak koltuk özelinde söyleyebilirim ki bir koltuktan ne istediğinize bağlı olarak isteklerinizi tamamen verebilecek ve ''iyi ki almışım'' diyebileceğiniz bir koltuk. Evet sıfır olarak aldığınızda belki biraz daha rahat ve iyi seçenekler elbette ki vardır ancak ben kendi açımdan değerlendirecek olursam 10/10 memnun olduğumu söyleyebilirim. Şurası şöyle olsaymış keşke yahu dediğim hiçbir yer yok.
Fab modelini denemedim ancak Future ve Fame serisi özelinde alınabilecek ve bence parasını konforuyla verebilen koltuklar.
Anlamsız bir hater kitlesinin neden olduğunu asla çözemeyeceğim sanırım. Kullanıyorum ve iyi ki almışım diyorum. 15K gibi bir fiyatı taksitle de olsa bir koltuk için gözden çıkarabilecek durumdaysanız ben tercihimi gene Future serisinden yana kullanırdım onu söyleyeyim.
hayırlı olsun hocam ama öyle yumuşak bir koltuk bekleme sert bir koltuğu var. Uzun kullanımda rahatsız ediyor mu? Bence etmiyor. ama kişiden kişiye değişebilir tabii ki.Eyvallah hocam. Öyle anlattın ki hemen sipariş vermeye gidiyorum![]()
Elbette fiyat bandı azımsanamayacak kadar iyi olunca çok fazla seçenek oluyor ancak koltuk özelinde söyleyebilirim ki bembeyaz bir setup da dizseniz fildişi veya beyaz rengi gibi apaçık renkteki koltuklar tercih edilmemeli özellikle bu tarz koltuklarda. Bir süre sonra ter lekesi, içecek lekesi vs. derken istemeseniz de her gün temizleseniz de leş gibi gözüküyor koltuk.Bencede 15k bandında
Bu koltuğa bakılabilir. Hepsiburada üzerinden peşin 6 taksit imkanıda mevcut.![]()
KL-R21 GRAND - Grand Series Üst Seviye Terletmez Kumaş Oyuncu Koltuğu-Fildişi
4D Kolçaklar Çok Kilitli Frog Mekanizması Ayarlanabilir Bel ve Boyun Yastığı Terletmez Kumaş Malzeme Metal Ayaklar Oturma Genişliği 57cm Oturma Derinliği 51-57 cm Oturma Yüksekliği 51 cm Sırt Yüksekliği 86 cm Sırt Genişliği 58...www.rampage.com.tr
Kafa yastıkları için o da kişiden kişiye değişen bir şey tabii ki şahsen ben hawk koltuğumdaki bel koltuğunu kullanmıyorum fakat kafa koltuğunu çıkarıp kullanmak beni rahatsız ediyor. Beyaz olması hakkında yani evet haklısınız güzel kullanmak lazım.Elbette fiyat bandı azımsanamayacak kadar iyi olunca çok fazla seçenek oluyor ancak koltuk özelinde söyleyebilirim ki bembeyaz bir setup da dizseniz fildişi veya beyaz rengi gibi apaçık renkteki koltuklar tercih edilmemeli özellikle bu tarz koltuklarda. Bir süre sonra ter lekesi, içecek lekesi vs. derken istemeseniz de her gün temizleseniz de leş gibi gözüküyor koltuk.
Modelde benim ilgimi çeken en belirgin fark oturma kısmının aşırı kalınlığı oldu. Malzeme iyise ve çökme yapmıyorsa bence değerlendirmeye alınabilir ancak anlamsız büyüklükte olan boyun yastığını anlamlandıramadım ben. Pratikte çok işlevsel bir şey değil boyun yastıkları. Küçüklerinden bahsediyorum. Bazen insan yaslanırken çıkartmak bile istiyor. Özellikle yan profilden baktığınızda boyun yastığının üst kısmının içeri doğru eğimli olması hoş bir hareket değil bence. Yer yer rahatsız edeceğinden eminim. Hele bu büyüklükte bir yastığın rahatsız etmeme gibi bir ihtimali yok.
Tabi bu koltuğu öncelikle oturup deneyimlemek lazım. Deneyimlemeden ne anlatsak ne konuşsak zor.
Xdrivedan Hawk'a geçtim daha memnunum ama ileride kesinlikle oyuncu koltuğu yerine Markus veya benzeri ofis koltuğu alırım. Oyuncu koltukları geniş ve sağlam diye daha iyi görüntü veriyor. Ama hanıma 5K'ya bi ofis koltuğu aldım daha rahat çıktı. Bana utmaz boydan ötürü ama ilerisi için Markus hep aklımda. O kadar çok övüyolar ki merak da ediyorum.İkea Markus Large Düşüncelerim, Alın Aldırın.
Detaylı inceleme yapıp süslü cümleler yazmayacağım, çok uzun yıllardır lüks oyuncu koltukları kullandım. Meğer aynı fiyata hatta daha ucuzuna çok daha iyisi varmış. Oyuncu koltuğu arıyorsanız ve bütçeniz bu aralıktaysa kaçırmayın derim. Yorumlarım büyük boy 12.999 TL olan içindir. Diğerinden...forum.donanimarsivi.com
Hawk future'dan Markus Large'a geçmiş biri olarak şöyle söyleyeyim Hawk'ı anca bedava verirlerse tercih ederim, hatta bedavayı bile kabul etmeyebilirim çünkü uzun vadede para için konforumdan ödün vermek istemem.![]()
Ne demek şimdiden hayırlı olsun. Koltuk hakkında merak ettiğin ekstra bir şey varsa sorabilirsin. Arkadaşın dediği gibi biraz orta sertlikte bir oturma kısmına sahip ancak rahatsız edecek derecede değil. özellikle çok sert veya çok yumuşak oturma kısmı olan bir koltuktan geçiyorsan farkı kesinlikle birkaç gün anlıyorsun. ''Farklı bir şeye oturuyorum'' hissiyatını veriyor. İlk birkaç günden sonra başta alışamadım yahu hala garip geliyor deseniz de o hissiyat geçiyor.Eyvallah hocam. Öyle anlattın ki hemen sipariş vermeye gidiyorum![]()