🔥İndirim Samsung Smart M7 4k 43 İnç Smart Monitör 11.997 TL!

kronik anakart problemi var. Benim 3 ayda 43 inc olanı bozuldu. Anakart değiştirdiler. Olmaz değil illa ki oluyor kimisinde 1 yılda, kimisinde yıllar sonra dua edin ki garanti kapsamında 2 yıl içinde olsun yoksa cihaz çöp. Anakart ücretine cihaz kadar para istiyorlar.

Bende 32" i var da monitör olarak kullanıyorum 43" ini de mi alsam salona koyarım diye düşünmüştüm de aux hoparlör var onu bağlayamam ya buna

Evet aux yok bende aux to bluetooth alıcı vardı onunla verdim tvye gecikme vs yok ama ekstra masraf sonuçta.

Diğer sorulara cevaben, tv değil bu yani alıcısı yok ve duvara monte ediliyor.
HDMI Arc destekli soundbar veya hoparlörünüz varsa kablolu kullanabilirsiniz ama yoksa masraf tabi. Yine de dengi bi tv ye göre daha uygun kalacağından yeni hoparlör alınıabilir.
kronik anakart problemi var. Benim 3 ayda 43 inc olanı bozuldu. Anakart değiştirdiler. Olmaz değil illa ki oluyor kimisinde 1 yılda, kimisinde yıllar sonra dua edin ki garanti kapsamında 2 yıl içinde olsun yoksa cihaz çöp. Anakart ücretine cihaz kadar para istiyorlar.
Hocam ilk kez duydum ben yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum hiç sorunu yok. Ben aldığımda bir arkadaşım ailesine tv olarak aldı onlarda da sorun yok abimler kullanıyor 2-3 ay oldu sorun yok. Yengenim kardeşide almış 1 aydır kullanıyor sorun yok :D Gören alıyor hocam senin anakart yanması biraz şanssızlık olmuş ama kronik olduğunu sanmıyorum.

Altına minik bir uydu alıcısı koyup tv olarak kullanabilirsiniz.
Ps5 bağlayıp oynayabilirsiniz.
İşletim sistemi güzel, akıcı, donma kasma vs yok.

Tv olarak kullanılacaksa hoparlörleri yetersiz gelebilir.
Va panel olduğu için siyahları başarılı.
Eski neslini 1.5 yıldır kullanıyorum.
Pc ve ps5 bağlı, günlüı kullanımda da yerel kanalları seyretmek için tv olarak kullanıyorum. Fiyatına göre başarılı.
Tabi yakın mesafeden monitör olarak pek uygun değil.

14 bin tlden 12 bin TL'ye düşmüş ki indirim bitmiş zaten. 60hz olduğunu belirtmek istedim ürünün.

43inç olanı ben kullanıyorum çok memnunum , konsol için oldukça ideal 4k 60fps destekliyor. Ayrıca smart olduğu için içinde netflix youtube gibi uygulamalar yüklü geliyor . Ses kalitesi mükemmel , görüntü kalitesi mükemmel , aslında tv gibi uydu alıcısı yok.

HDMI Arc destekli soundbar veya hoparlörünüz varsa kablolu kullanabilirsiniz ama yoksa masraf tabi. Yine de dengi bi tv ye göre daha uygun kalacağından yeni hoparlör alınıabilir.

Hocam ilk kez duydum ben yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum hiç sorunu yok. Ben aldığımda bir arkadaşım ailesine tv olarak aldı onlarda da sorun yok abimler kullanıyor 2-3 ay oldu sorun yok. Yengenim kardeşide almış 1 aydır kullanıyor sorun yok :D Gören alıyor hocam senin anakart yanması biraz şanssızlık olmuş ama kronik olduğunu sanmıyorum.
şikayetvar yorumlarını inceleyiniz.

Kasım 2025 de alıp yatak odasına taktım 11 ay oldu alalı her hangi bi problem yaşamadım uydu gerekirse de beinconnect den girdiğim için sıkıntısız alacaklara tavsiye ederim
IMG_6764.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,344
Üyeler
203,796
Son üye
mahmtyazcii
Geri