Bende 32" i var da monitör olarak kullanıyorum 43" ini de mi alsam salona koyarım diye düşünmüştüm de aux hoparlör var onu bağlayamam ya buna
HDMI Arc destekli soundbar veya hoparlörünüz varsa kablolu kullanabilirsiniz ama yoksa masraf tabi. Yine de dengi bi tv ye göre daha uygun kalacağından yeni hoparlör alınıabilir.Evet aux yok bende aux to bluetooth alıcı vardı onunla verdim tvye gecikme vs yok ama ekstra masraf sonuçta.
Diğer sorulara cevaben, tv değil bu yani alıcısı yok ve duvara monte ediliyor.
Hocam ilk kez duydum ben yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum hiç sorunu yok. Ben aldığımda bir arkadaşım ailesine tv olarak aldı onlarda da sorun yok abimler kullanıyor 2-3 ay oldu sorun yok. Yengenim kardeşide almış 1 aydır kullanıyor sorun yokkronik anakart problemi var. Benim 3 ayda 43 inc olanı bozuldu. Anakart değiştirdiler. Olmaz değil illa ki oluyor kimisinde 1 yılda, kimisinde yıllar sonra dua edin ki garanti kapsamında 2 yıl içinde olsun yoksa cihaz çöp. Anakart ücretine cihaz kadar para istiyorlar.
şikayetvar yorumlarını inceleyiniz.HDMI Arc destekli soundbar veya hoparlörünüz varsa kablolu kullanabilirsiniz ama yoksa masraf tabi. Yine de dengi bi tv ye göre daha uygun kalacağından yeni hoparlör alınıabilir.
Hocam ilk kez duydum ben yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum hiç sorunu yok. Ben aldığımda bir arkadaşım ailesine tv olarak aldı onlarda da sorun yok abimler kullanıyor 2-3 ay oldu sorun yok. Yengenim kardeşide almış 1 aydır kullanıyor sorun yokGören alıyor hocam senin anakart yanması biraz şanssızlık olmuş ama kronik olduğunu sanmıyorum.
Hocam elektronik ürün tabi şikayetler vardır ama kronik sorun olduğunu sanmıyorum. Güvenilir satıcıdan alın sorun yaşarsanız iade edersiniz.şikayetvar yorumlarını inceleyiniz.