Valorant Gece Pazarı Hakkında Tartışalım.

Reaksiyon skoru
56
Valorant Gece Pazarı Hakkında Tartışalım. neler gelırse alınır? yuzde kac ındırım ıle gelırse alınır? sız gece pazarınıza en cok hangı sılahların gelmesını beklıyorsunuz? suan bende hazırdan 2000 vpm var yetmez ıse 1700 daha yukleyecegım. fıkırlerınız neler?

Valorant Gece Pazarı Hakkında Tartışalım. neler gelırse alınır? yuzde kac ındırım ıle gelırse alınır? sız gece pazarınıza en cok hangı sılahların gelmesını beklıyorsunuz? suan bende hazırdan 2000 vpm var yetmez ıse 1700 daha yukleyecegım. fıkırlerınız neler?
Artık gece pazarı falan bile beklemiyorum saçma sapan mağaza sistemi, yenilik olmaması ve riotun toksiklere herhangi bir çözüm bulamaması yüzünden soğudum... Ama baştan envanter topluyor olsaydım zamanında 1000-1200 arasına gelen güzel vandal phantomları hiç kaçırmazdım birde keşke kuronami gelebilseydi zamanındada alsaydım.

ilk cıktıgından (2020) 2025 yılına kadar oynadım. skin aldım premıer turnuvalarına katıldım. son 1 yıl artık usandırdı bu oyun benı. yaşım 34 bu arada. toksikler , hileler , çözüm yok bla bla bla. yani tartısacak kadar onemsenmemesı gereken bir oyun halıne geldı bence :) BF6 , Wardogs , Arc Riders vb gibi üst oyunlara yonlenmenızı tavsıye ederım... iyi eglenceler :)

Hileler çok arttı elmas elodayım adam baya baya izliyor ne ban yiyen var ne bir şey zaten youtube da çok arttı hile kullanarak içerik üreten insanlar bakıyorum onlarda ban yemiyor adam radi eloda hile kullanıyor oyunun b*ku çıktı artık bir sürü skinim var bıçağım var ama kaos sheriff gelirse veya vandal yada haydut vandal falan alabilirim bıçaktada beklediğim bir şey yok açıkcası.

Valorant oynayan kaldı mı gerçekten?

bende cok sevmıyorum hocam zaten artık cs2ye basladım bırde cs 1.6 valoranttas arkadaslar oyunda oyunda olunca gırıyorum.

1790165433739.webp

2026 senesinde Valorant oynamak

ikisini de alabiliyorum 950 vp tanesi fena arada kaldım ya

Ekler

• IMG_7666.webp
    IMG_7666.webp
    99.1 KB · Hit: 12
  • IMG_7665.webp
    IMG_7665.webp
    14.5 KB · Hit: 10
konu baslıgıyla yorumların alakasızlık. ya adam valo nıye oynanmaz hala valo oynayan varmı dıye baslık acmamıskı. gece pazarı hakkında acmıs

Geri