Kahve Değirmeni Önerisi

szrbne

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
183
elimde manuel bir değirmen var ama ölçüyü sürekli kaybediyorum. uygun fiyatlı işe yarar öğütme boyutunu ayarlayabildiğimiz bir makine varsa söyler misiniz ?

Bütçe nedir hocam?

bütçe düşünmemiştim ama çok değişken bi piyasa. 800 e de var 4000 e de var. kafam karıştı. tecrübeni varsa paylaşabilirsiniz hocam
1zpresso q air indirimle bazen 3.5 civarına düşüyor el değirmeni sınıfında uygun segmentte epey başarılı bir ürün onun harici ucuz alacağınız seramik öğütücülü değirmenler genel olarak aynı performansı verir çok kaliteli sayılmazlar.

direkt çekilmiş almak da aklıma yatıyor ama kahveyi taze çekip hazırlamak daha çok hoşuma gidiyor. ne kadar bir sürede tadında değişim olur çekilmiş alsam ?

direkt çekilmiş almak da aklıma yatıyor ama kahveyi taze çekip hazırlamak daha çok hoşuma gidiyor. ne kadar bir sürede tadında değişim olur çekilmiş alsam ?
ne yaptın bende değirmen bakıyorumda uyguna bir şey bulabildin mi , otomatikler nerdeyse espresso makinesi fiyatında

ne yaptın bende değirmen bakıyorumda uyguna bir şey bulabildin mi , otomatikler nerdeyse espresso makinesi fiyatında
hiç sorma hocam. hatta bi çoğu benim makineden pahalı. manuel değirmenimi french pres boyutuna ayarladım. değiştirmeyeceğim. espressomu da çekilmiş alacağım. bayatlamasın diye az az almayı düşünüyorum. diğerini çekirdek zaten. bu fiyatlar benim için mantıklı değil. dandikleri de insanlar önermiyor.

Eğer imkanınız varsa otomatik grinder'lı makinelere bakabilirsiniz. Hem espressonuzu tek makinede alırsınız hem de çekirdeğinizi istediğiniz kadar taze şekilde direkt makine yardımıyla öğütürsünüz.
en uygun bunu buldum, ki genelde kiwi markasının ürünleri fiyat performans oluyor.
dilerseniz şöyle bir şey de tercih edebilirsiniz. bu da vestel markadır.

halihazırda da yarı otomatik vestel barista kullanıyorum. benim gibi giriş seviye kahve severler için tatmin edici. elimden bir şekilde çıkartabilirsem vestelin bu modeline bakacağım hocam teşekkür ederim. gayet de şık duruyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geri