bütçe düşünmemiştim ama çok değişken bi piyasa. 800 e de var 4000 e de var. kafam karıştı. tecrübeni varsa paylaşabilirsiniz hocamBütçe nedir hocam?
1zpresso q air indirimle bazen 3.5 civarına düşüyor el değirmeni sınıfında uygun segmentte epey başarılı bir ürün onun harici ucuz alacağınız seramik öğütücülü değirmenler genel olarak aynı performansı verir çok kaliteli sayılmazlar.bütçe düşünmemiştim ama çok değişken bi piyasa. 800 e de var 4000 e de var. kafam karıştı. tecrübeni varsa paylaşabilirsiniz hocam
ne yaptın bende değirmen bakıyorumda uyguna bir şey bulabildin mi , otomatikler nerdeyse espresso makinesi fiyatındadirekt çekilmiş almak da aklıma yatıyor ama kahveyi taze çekip hazırlamak daha çok hoşuma gidiyor. ne kadar bir sürede tadında değişim olur çekilmiş alsam ?
hiç sorma hocam. hatta bi çoğu benim makineden pahalı. manuel değirmenimi french pres boyutuna ayarladım. değiştirmeyeceğim. espressomu da çekilmiş alacağım. bayatlamasın diye az az almayı düşünüyorum. diğerini çekirdek zaten. bu fiyatlar benim için mantıklı değil. dandikleri de insanlar önermiyor.ne yaptın bende değirmen bakıyorumda uyguna bir şey bulabildin mi , otomatikler nerdeyse espresso makinesi fiyatında