Atatürk'e “Soykırımcı” İftirası Atıldı! (Hoı4)

netenyahu ile ataturk bir degil onu demek istiyorum profilinde ataturk olan birisi ataturku sevdigi icin koymustur birinin profilinde netenyahu varsa muhtemelen dalga gecmek icindir
Konu fotoğraf konulması değil, konu fotoğraftan sonra moderatör bozuntusunun Wikipedia'dan aldığı çöp bilgiyle kendi fikrini başkalarına empoze etmesi ve bunu bahane göstermesi.

Bu yüzden tepki var zaten ve bunu susturmaya çalışıyorlar.

Paradox'un yaptığı tüm oyunlara negatif yorum yapma vakti gelmiş. 200KG Discord moderatörü konuş...havlamaya devam etsin.

Yani dünyanın gözleri önünde sistematik soykırım yaptığı halde hiçbir yaptırıma maruz kalmayan İsrail başbakanının resmini koysa sorun olmaz ama 20. YY'lın en büyük anti emperyalist mücadelesini veren lidere "soykırımcı" iftirası atıp tartışmalı ve kutuplaştırıcı birisi olduğu yalanını ortaya atmışlar demek istiyor. Dünyadaki ilk gününüz mü?
ucm'ye taraf ülke olmadığı için hocam.
mesela sırbistan ucm'ye sonradan taraf oldu ve boşnak soykırımına dahil olan savaş suçlularını tutukladılar. en azından çoğunu tutukladılar
ucm bir polis değil kimsenin israile gidip Netanyahu'yu tutuklayacak hali yok ya. o da ucm'ye taraf olan ülkeleri ziyaret edemiyor. tek istisnası orban hükumetindeki macaristan'ı ziyaret etti. orban zaten o sıra ucm'den ayrılmak istiyordu sonrasında da seçimi kaybetti yeni gelen yönetim de bu ayrılma kararını iptal etti zaten

atam nasıl saplamışsa hala kuyruk acıları var

böyle ***** ***** oyunları alıpta oynamayın işte 1 tane oyunu yok bende bu stüdyonun
Bende de yokmuş steam review'ı bombalamak için alıp iade ettim şimdi aldım paramı.

bu avrupalılar kadar ılık kıçlı halk yok. Reddite europe subunda ermeni soykırımıyla ilgili post vardı. Altına yapmadık ama yaptıysak da gurur duyuyorum gibi şey yazdım perma ban yedim redditten
Benim de ilk hesap öyle patlamıştı. Geçen de gta 6 leaklerinden önce shadowban sonra tepki gösterince kalıcı silmişler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Benim de ilk hesap öyle patlamıştı. Geçen de gta 6 leaklerinden önce shadowban sonra tepki gösterince kalıcı silmişler.
Ben bir de sarı torba gay sublarına gidip sövüyordum sarıyor ama perma yiyon tabi

IMG_2205.webp

Beni engellemiş lol

Atatürk hakkında yazılanları yazan bu arkadaş. Bunun gibi de daha varmış discordda.

Bu iş mustafa kemalden öte türk milletine atılmış bir iftiradır. Gereken neyse yapılmalıdır

trump ve netenyahu Hitlerden bile çok kutuplaştırdı insanları ama bu ermenileri dindaşları oldukları için koruyup savunan pembe arkalı firmalar Atatürke Enver Paşaya iftira atıyorlar.

Geri