Konu fotoğraf konulması değil, konu fotoğraftan sonra moderatör bozuntusunun Wikipedia'dan aldığı çöp bilgiyle kendi fikrini başkalarına empoze etmesi ve bunu bahane göstermesi.netenyahu ile ataturk bir degil onu demek istiyorum profilinde ataturk olan birisi ataturku sevdigi icin koymustur birinin profilinde netenyahu varsa muhtemelen dalga gecmek icindir
böyle ***** ***** oyunları alıpta oynamayın işte 1 tane oyunu yok bende bu stüdyonun
ucm'ye taraf ülke olmadığı için hocam.Yani dünyanın gözleri önünde sistematik soykırım yaptığı halde hiçbir yaptırıma maruz kalmayan İsrail başbakanının resmini koysa sorun olmaz ama 20. YY'lın en büyük anti emperyalist mücadelesini veren lidere "soykırımcı" iftirası atıp tartışmalı ve kutuplaştırıcı birisi olduğu yalanını ortaya atmışlar demek istiyor. Dünyadaki ilk gününüz mü?
Bende de yokmuş steam review'ı bombalamak için alıp iade ettim şimdi aldım paramı.böyle ***** ***** oyunları alıpta oynamayın işte 1 tane oyunu yok bende bu stüdyonun
bu avrupalılar kadar ılık kıçlı halk yok. Reddite europe subunda ermeni soykırımıyla ilgili post vardı. Altına yapmadık ama yaptıysak da gurur duyuyorum gibi şey yazdım perma ban yedim redditten
Benim de ilk hesap öyle patlamıştı. Geçen de gta 6 leaklerinden önce shadowban sonra tepki gösterince kalıcı silmişler.bu avrupalılar kadar ılık kıçlı halk yok. Reddite europe subunda ermeni soykırımıyla ilgili post vardı. Altına yapmadık ama yaptıysak da gurur duyuyorum gibi şey yazdım perma ban yedim redditten
Ben bir de sarı torba gay sublarına gidip sövüyordum sarıyor ama perma yiyon tabiBenim de ilk hesap öyle patlamıştı. Geçen de gta 6 leaklerinden önce shadowban sonra tepki gösterince kalıcı silmişler.