❌İndirim Bitti! 🔥🔥Asrock RX 9070 XT Taichi 48.999 TL Nakit Alım Fırsatıdır🔥🔥

Bir kaç gün önce 38K'ya satıldı 9070XT Paraf Kart puan ile yani öyle çok zor değil oluyor.
o üründe praf kart zorunlulugu var her insanda paraf kart yok ürünün normal fiyatı 43 bin tl idi pulsenin artık 43 bandına 9070xt kalmadı maglesef

2.el 30 33e alır 15 20k parayı cebime koyarım sıfırlarına inanılmaz zam geldi bu kartların artık
30'a taichi alın 2. elden; onlyfans açıp kötü yola sürükleyeceğim kendimi.

Taichi canlar bu, en sorunsuz 9070 XT. Nitro+'lardan da daha sorunsuz. Tasarım tartışılır. Hiçbirisi bir XFX Mercury olamaz bence de. Ama yine de bu en iyi 3 9070 XT'den birisi ve belki de ArGe olarak en iyisi diyebiliriz.

Agalar böyle zamlanan ürünleri böyle fırsat diye konu açarsanız bu fiyatlar kalıcı hale gelir haberiniz olsun. Firmaların ekmeğine yağ sürmeyin bari
Sen istediğin kadar normalleştirmemeye çalış bu ram krizi bitene kadar fiyatlar böyle devam edecek.
2000$ çıkış fiyatı olan 5090 ları şuan yurt dışında 6000-7000$ dan aşşağıya bulamıyosun amazon, newegg tarzı yerlerde, zamanında bas bas bağırdık ramler ssd ler artarken ekran kartları da katlanarak artacak alabilen alsın bu fiyatlardan diye. Ekran kartını geç vurdu ram krizi ama vuracağı belliydi.

Mining döneminden daha sancılı ve daha uzun bir dönem olacak bu ram krizi dönemi.

Ha bu arada şahsen ben de fırsat olarak bakmıyorum bunlara. Benim gözümde fırsat konusuna yakışan ürün sağlam indirim yemiş üründür.

Taichi canlar bu, en sorunsuz 9070 XT. Nitro+'lardan da daha sorunsuz. Tasarım tartışılır. Hiçbirisi bir XFX Mercury olamaz bence de. Ama yine de bu en iyi 3 9070 XT'den birisi ve belki de ArGe olarak en iyisi diyebiliriz.

İtopya da itopik saatler adı altında bir tık indirime girmiş sanırım bi bakar mısınız ben konu falan açamıyorum. Parafa 6 axess'e 5 taksit oluyor konu açarsanız belki bazı arkadaşlara yardımcı olur.

Ekler

• 1790170075412.webp
    1790170075412.webp
    33.9 KB · Hit: 39
İtopya da itopik saatler adı altında bir tık indirime girmiş sanırım bi bakar mısınız ben konu falan açamıyorum. Parafa 6 axess'e 5 taksit oluyor konu açarsanız belki bazı arkadaşlara yardımcı olur.
Valla 9070 XT'den asko sorumlu bu sıralar, benim haddime değil. Ha Taicihi varken, sadece taksit için elbette tercih edilir.

çoçugu okuldan almaya çıkacagım müsait olmayacagım şuan

Amd kartlarda 50k ya dayandı ya, sistem toplayacaklara Allah yardım etsin. İşler gittikçe daha sıkıntı oluyor..

Aynı şeyleri yazacaktım. Bu 9070 XT piyasasında üç kral var XFX Mercury, Nitro+ ve Taichi. İlk hedefim Mercury'di ama Nitro+ 9 taksitle can evimden vurdu :D . Yanlış hatırlamıyorsam Mercury Vatan gece indirimlerinde 36 ya da 37K felan dı. Kahrolsun nakitsizlik.

bana 1 ay 2 ay öncesinin fiyatını atma evet 2 ay önce fiyatlar düzgündü ama agustos eylül ayında fiyatlar katlayarak geldi yeni normal bu herşeye astronomik zam gelmeye devam edecek ya alışırsın yada bekler durursun hiçbirşey yerinde durmayacak boşa 2 ay önce suydu konu açarak talep vs oluşturmayın demek bu olaylardan hiçbirşey anlamıyorum vurum sırtıma demekle aynı
sen 2 ay sonra aynı kartları x1.5 fiyatı ile sıcak fırsatlara açarsan, vurun sırtıma diyen sen oluyorsun. kartın üreticisi %5 hadi taş çatlasın %20 zam yapsın, 30k küsürlere satılan kartların 49k ya sıcak fırsat diye satılmasının hiçbir açıklaması yok. adamlar %10 zam yapsa bizim satıcılar onu beşle çarpar, sizde fırsat diye konusunu açar bu adamlara destek olursunuz. Hayırlı işler

Aynı şeyleri yazacaktım. Bu 9070 XT piyasasında üç kral var XFX Mercury, Nitro+ ve Taichi. İlk hedefim Mercury'di ama Nitro+ 9 taksitle can evimden vurdu :D . Yanlış hatırlamıyorsam Mercury Vatan gece indirimlerinde 36 ya da 37K felan dı. Kahrolsun nakitsizlik.
Güle güle kullanın hocam. Bunların üçü de iyinin iyisi zaten. Türkiye ekonomisinde hangisi daha ucuzsa, ona yapışıyoruz. Bizim sistemlerimizin estetik değil, ekonomik kaygıları var.

Geri