16 Yaş 1.67 Boy Daha Uzarmıyım

Valla komşunun çocuğu vardı çocuğun boyu çok kısaydı herkes dalga geçiyordu lise bittikten sonra çocuk birden boy attı şuan 1.90-2 arasi birsey
Bende öyle düşünüyorum liseyi bitiren abiler var senin yaşındayken senin boyundaydım falan diyo bana hep coğuda 1.75 üstü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla komşunun çocuğu vardı çocuğun boyu çok kısaydı herkes dalga geçiyordu lise bittikten sonra çocuk birden boy attı şuan 1.90-2 arasi birsey

Kafaya takacagin birsey yok 170-175 arasi normaldir boyun uzar daha. 175-180 arasida ortalamanın az üstü uzun demek. 180- den sonrası çok uzun olmak. Ben 1.80 boyumdan memnunum fazlasını aramadım.
Kafaya takmıyorum sadece değişik geliyor arkadaşlarla dışarı cıkınca yanlarında 5cm falan kısa gelmek

Kafaya takacagin birsey yok 170-175 arasi normaldir boyun uzar daha. 175-180 arasida ortalamanın az üstü uzun demek. 180- den sonrası çok uzun olmak. Ben 1.80 boyumdan memnunum fazlasını aramadım.
Ben 1.68 falanım 1.77 olsa okay’im milelt sosyal medyadan beyni yıkanmış yok 1.85-1.90 olayım diyor yazık

Selam, 16 yaşındayım. Boyum 1.67 m. Annem babam 1.62 m falan, amcam 1.70 m, dayımın da 1.75,1.80 m olması lazım. Benim boyum bana çok kısa geliyor, yardımcı olun abilerim ablalarım.
Bak ben uzun degilim ama kendi enayiliğim ve üşengeçliğim ve gelişim donemimde yatılı yurda olmam gibi nedenlerden dolayı

Ama sana tavsiyem bol yemek ye ve her sabah koşu yap ve özellikle imkanın varda yüzme gibi ağırlık içermeyen sporlar yap (yuzme basketten falan cok daha etkili) uykuna dikkat et 11 de yat sabah 5-7 gibi kalk ve 1 sene sonra boyun uzamazsa gel söyle bak bana güven dediklerimi yap kesin uzuyacaksın o kadar net söylüyorum

9-10. sinifta ulastigin boy yolun sonu oluyor
ben 19 yasındayım liseye ılk bsaladıgımda 14 15 yaslarımda boyum 188 di su an 189 1 cm artmıs 5 sene de hızlı uzayan biriyse de çevremden de gordugum gibi misal 185 ve yahuutta üstü 1 cm falan artıyor 3-5 sene içerisinde, kısalar da 2-3 cm uzuyo

Ben 1.68 falanım 1.77 olsa okay’im milelt sosyal medyadan beyni yıkanmış yok 1.85-1.90 olayım diyor yazık

Bak ben uzun degilim ama kendi enayiliğim ve üşengeçliğim ve gelişim donemimde yatılı yurda olmam gibi nedenlerden dolayı

Ama sana tavsiyem bol yemek ye ve her sabah koşu yap ve özellikle imkanın varda yüzme gibi ağırlık içermeyen sporlar yap (yuzme basketten falan cok daha etkili) uykuna dikkat et 11 de yat sabah 5-7 gibi kalk ve 1 sene sonra boyun uzamazsa gel söyle bak bana güven dediklerimi yap kesin uzuyacaksın o kadar net söylüyorum
Tamam abi deneyim bi :D

hocam boyunuz uzayacaksa eğer bunu doktorlar görebiliyor ne kadar uzayacağını. bi arkadaşımızın oğlu ayağındaki rahatsızlıktan ameliyat olacağında doktor filmlerine vs bakıp 3-4 santim daha uzayacağını söylemişti ve o boyuda attıktan sonra ameliyat etmişti. nasıl bakıyorlar bilmiyorum ama görünüyormuş

hocam boyunuz uzayacaksa eğer bunu doktorlar görebiliyor ne kadar uzayacağını. bi arkadaşımızın oğlu ayağındaki rahatsızlıktan ameliyat olacağında doktor filmlerine vs bakıp 3-4 santim daha uzayacağını söylemişti ve o boyuda attıktan sonra ameliyat etmişti. nasıl bakıyorlar bilmiyorum ama görünüyormuş
Rontgende cıkıyormuş diye biliyorum ehliyet sınavına giricem 125cc icin sağlık raporu alırken onada baktırayım diyorum :D

9. Sınıfta 166cm boyum vardı 12. Sınıf oldum 170 annen baban neyse ortalamasını al 5 yukarı 6 aşağı sonuç o

Büyüme plaklarına bakıyorlar bacaktaki kapandığı an bacak kemikleri uzamayı bırakıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,671
Üyeler
203,923
Son üye
elijahkerpy
Geri