Hocam hiç kullanıcı incelemesi yok ve yeni kulaklık bu yüzden çok güvenemiyorum havit içinde mikrofonu çok iyi diyorlar , çok kararsız kaldımGamepower bence.
Hocam hiç kullanıcı incelemesi yok ve yeni kulaklık bu yüzden çok güvenemiyorum havit içinde mikrofonu çok iyi diyorlar , çok kararsız kaldım
Ben gamepower'ın ekipmanlarından hep memnun kaldım. Havit i bilmiyorum daha yeni klavyesini aldım şuan için güzel.Hocam hiç kullanıcı incelemesi yok ve yeni kulaklık bu yüzden çok güvenemiyorum havit içinde mikrofonu çok iyi diyorlar , çok kararsız kaldım
2015 alınabilirArkadaşlar merhaba bu iki kulaklık arasında kaldım genelde valorant ve cs oynuyorum 1.5-2k bandında başka öneriniz varsa onlara da açığım
Rampage çok alt kalite hissettiriyor hocam fuxi h3 aldım mikrofon gayet güzel ama ses kalitesi pek hoşuma gitmedi dışarı ses vermesi de cabasıBen gamepower'ın ekipmanlarından hep memnun kaldım. Havit i bilmiyorum daha yeni klavyesini aldım şuan için güzel.
Bence hangisinin servisi garantisi daha iyiyse onu al. Rampage de alabilirsin.
Eve gidince bakacağım hocam
fiyatına göre maalesef hocam, aynısını kullanıyorum. 6 yıldır kullandığım rampage ın ucuz kablolu kulaklığından geçtiğim için çağ atlamış gibi oldum.Rampage çok alt kalite hissettiriyor hocam fuxi h3 aldım mikrofon gayet güzel ama ses kalitesi pek hoşuma gitmedi dışarı ses vermesi de cabası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eve gidince bakacağım hocam
Siz şuan güncel ne kullanıyorsunuz hocamfiyatına göre maalesef hocam, aynısını kullanıyorum. 6 yıldır kullandığım rampage ın ucuz kablolu kulaklığından geçtiğim için çağ atlamış gibi oldum.
Gamepower yeni çıktığı için fiyatı uygun diyenler gördüm hocamHangisi ucuzsa onu al. Havit de dip ses sorunu olduğu söyleniyor o yüzden dikkatli olmak lazım. Ayrıca havit h2015 pro ATK N9 ile aynı anakarta sahip diğer özellikleri aynı mı bilmem ama aynı üretici üretiyordur
Hangisi ucuzsa onu al. Havit de dip ses sorunu olduğu söyleniyor o yüzden dikkatli olmak lazım. Ayrıca havit h2015 pro ATK N9 ile aynı anakarta sahip diğer özellikleri aynı mı bilmem ama aynı üretici üretiyordur
fuxi h3 hocam 2 hafta olmadı alalıSiz şuan güncel ne kullanıyorsunuz hocam